Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Kis politikai határozó: illiberális

2014.08.02. 01:03 Gerilgfx

A magyar politikai életben a liberális, és illiberális szavakat a következőképpen érdemes értelmezni.

 

Illiberális demokrácia:

Kussolj, te büdös paraszt, és dögölj meg az EU gyáraiban szó nélkül! Menetelj a közmunkások soraiban, tapsolj a 700ezer közalkalmazottnak, viseld el a terrorjukat, és az országod pusztulását is egyenruhában nézd, mert nem vagy egyéniség, csak amolyan harcosokklubbja-szerűen bohóckodó szarkupac vagy, a nagy közös szemétdomb apró része, nem vagy individum, nem vagy valaki, nem vagy senki, lapátolnod kell büszkén a magyar az eu oligarcháinak, akik mindent mindig jobban tudnak, mert okosak, az állam okos, a hatóság okos, az eu okos, te meg buta vagy, mint a szar, de majd mi megvédünk, mert mi vagyunk a nagy közös magyar massza, és kormányosunk majd erősen irányítja a hajónkat! Majd meglátja az EU, hogy mi vagyunk a legvidámabb barakkja!

 

Lliberális demokrácia:

Tapsolj, te büdös paraszt, és dögölj meg az EU gyáraiban boldogan, mert az EU csodálatos! Menetelj a homárfelvonulás soraiban, tapsolj a kisebbségeknek, viseld el a terrorjukat, és az országod pusztulását is szivárvány-karszalagban nézd, mert egy egyéniség vagy, mert te bizony egy büszke bohóckodó szarkupac vagy, a nagy közös szemétdomb apró része, egy individum, egy valaki, ezért aztán lapátolnod kell büszkén a magyar az eu oligarcháinak, akik mindent mindig jobban tudnak, mert okosak, az állam okos, a hatóság okos, az eu okos, te meg egyéniség vagy, mint az állat, de majd mi megvédünk, mert mi vagyunk a nagy közös magyar massza, ami majd mégtöbb egyéniséget termel ki, akik majd irányítják a hajónkat! Éljen az EU!

 

Amúgy, ha valaki olvassa ezt a blogot, írjon kommentet, mert ha senki sem olvassa, akkor feleslegesen töröm magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr146567255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Vilmos (törölt) · http://eszakiszomszed.blog.hu/ 2014.08.16. 20:22:37

Oké, eleget teszek a felszólításnak, és írok, mert tudom, hogy milyen, amikor az ember blogol-blogol, aztán senki le se sz... . No, szóval, ami a bejegyzést illeti, eléggé sarkítottak az állítások, de legalább szellemesek. Ettől függetlenül nem értek velük egyet.

Gerilgfx 2014.08.19. 02:19:34

semmi baj, örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed.
süti beállítások módosítása