Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Az Európai Tündérállam és a Mocskos Google Nevű Csúf Gonosz Külföldi Adócsaló Multinacionális Nagyvállalat

2015.03.10. 02:19 Gerilgfx

 

Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgára, egy modern európai állampolgár, ezért már évekkel ezelőtt vásárolt egy Androidos mobiltelefont, mert ő ilyen modern, és európai, ezért vásárolhat olcsó Made In China Androidos Telefonokat, mert csak. Nagyon örült neki, futkosott vele kicsit az udvaron, körbefutotta a lakótelepet vele, lefényképezte több szögből a faszát, hangosan zenét hallgatott rajta az utcán, hogy mindenki hallja és lássa, bizony, neki milyen csúcsszuper világítós, zenélős okostelefonja van, amivel lehet mindent csinálni: filmet nézni, zenét hallgatni, sugárzást mérni, taxit hívni, és videót készíteni az ember faszáról.

Málészájú József Modern Európai Állampolgára rendkívül boldog volt, és egy nap vásárolt magának rá egy Szexuális Segédeszköz Szoftvert 600 forintért, amivel vibrátornak lehet használni a telefont. Málészájú József Európai Állampolgár önfeledten használta a szoftvert, szinte minden héten ezzel maszturbált legalább egyszer, annyira a mindennapi élete részévé vált a Szexuális Segédeszköz Szoftver.

Az, hogy ő megvehette a Szexuális Segédeszköz Szoftvert 600 forintért, az bizony az Európai Tündérállamnak az érdeme. Hát mi másé is lenne, bazdmeg?

Egy nap aztán hatalmas botrány kerekedett Tündérállamban, kiderült, hogy a Mocskos Google Nevű Csúf Gonosz Külföldi Adócsaló Multinacionális Nagyvállalat adót csal. Persze az eddigi fennállása során mindig is ezt csinálta az összes ügyfelével együtt, komplett pénzmosodaként működve évi 20 milliárd eurós forgalmából hajlandó 20 millió eurót adózni. Ez annyira felháborította Málészájú József Európai Tündérállam Állampolgárát, hogy tajtékzott a dühtől. Hogy lehet Tündérállamot így megkárosítani, ami annyi jót tesz velünk? Buszmegállókat épít, és modern, és európai, és irányít, és vezérel, és buszmegállókat épít... Hát miért kell ezt csinálni velünk, itt, Tündérállamban?! Hogy engedheti meg Isten, és Tündérállam az ilyet?!

Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgára tanakodott, hogy mit lehetne tenni, majd elment ő is észt osztani a fórumokra a Made In China Androidos Telefonjával, hogy nemzetközi fellépést sürgessen ő is a többi Modern És Európai emberrel együtt, akik a Modern Európaiság és Tündérállamiság letéteményesei, mert ki más, ha ő nem?

Tündérország gyarmatai aztán összefogtak, és megszavazták, hogy mostantól a Mocskos Google Nevű Csúf Gonosz Külföldi Adócsaló Multinacionális Nagyvállalat nevű nagyvállalatot apródjaival együtt levadásszák, ellehetetlenítik, fizikailag kiírtják, elveszik a házát, gyerekét, hogy ne fertőzzék többé Mocskos Adócsaló tevékenységükkel a dicső Tündérállamot.

Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgára annyira boldog volt, hogy este két órán keresztül maszturbált a Szexuális Segédeszköz Szoftverrel. Néhány hónap múlva aztán véletlenül félrenyomott, amikor elélvezett, és letörölte a Szexuális Segédeszköz Szoftvert. Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgára nem esett kétségbe, gondolta, letölti megint a Szexuális Segédeszköz Szoftvert.

Csakhogy a szoftver már nem volt letölthető a szoftverboltban. Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgára sokkot kapott. Két teljes percig agonizált haldokolva a padlón, mire magához tért. Nagy nehezen maga elé emelte a készüléket, és elolvasta a Szexuális Segédeszköz Szoftver verziótörténetét.

A fejlesztő neve egy bizonyos Szabó Zoltán volt, aki valamilyen homályos adózási okokkal indokolva néhány hónapja pofátlanul 6 ezer forintra emelte a szoftver árát. Egy hónappal ezelőtt kicserélte a banki adatait Szopdkiagecisfaszom NAV-ra, majd az árat harmadolta, amit azzal indokolt, hogy nem volt elég vevője, majd néhány hete törölte a Google a fejlesztő számláját az Európai Tündérállam Dunai Gyarmati Kirendeltségének utasítására, mert adózással összefüggő problémákra utaló tevékenységet észlelt.

Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgára összeszorította a kezét, és máris rajzolta az új molinóját:

KÖTELEZÉK A GOGELES FEJLESZTŐKET ARA HOGY, FEJLESZENEK
ÉS NORMÁLIS ÁRON A ANDROIDBA MER JOGAIM, VANAK !!! MÓCSKOS ADOCSALOK !!!

Málészájú József Modern Európai Tündérállam Állampolgárát több millió társa követte világszerte. Dicső mozgalmuk neve hamarosan eljutott az Európai Tündérállam gyarmati központjának vezetőségébe is, ahol ezt jó ötletlenek találták, és pár napon belül megszavazzák.

 

eu.jpg

 

Ha azt hiszed, hogy ez az írás vicc, tévedsz.
Amit most látsz, az tényleg így, szóról szóra történt és történik meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr857255839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.19. 16:46:21

A nők nem részei a nemzetnek és még az is kérdéses, hogy egyáltalán embernek számítanak-e

Itt lenne az ideje a helyükön kezelni a nőket. Rendkívül sokba kerül, miközben csekély hasznot hoz az oktatásuk, elveszik a Férfiaktól a munkahelyeket és indokoltalanul sokat költ minden kormány az egészségügyükre.

Mi itt a Huffnágel Életmód magazinban a prostitúció maradéktalan és teljes körű legalizációja mellett törünk lándzsát. Adjunk minden 18. életévét betöltött nőnek automatikusan bárcát a személyi igazolványa mellé, aztán hagyjuk, hogy megkeresse magának a betevőt.

Az egyes kormányok hatalmas adóbevételtől esnek el azáltal, hogy szemet húnynak a nők szürkegazdasága felett. A mai technológia lehetővé tenné például azt, hogy ha egy Férfi egy szórakozóhelyen meghív egy nőt bármire, akkor azzal a tétellel azonnal növeljük az illető hölgy adóalapját, míg a Férfiak ugyanezt leírhatnák költségként.

A nők végre azzal fogalkozhatnának, amihez a legjobban értenek, nem nyomasztaná őket a megfelelés kényszere a felsőokatás padjait koptatva vagy a munkahelyeken való mindennapi helytállás közben. Bevételeikből könnyedén kigazdálkodhatnák azt a tétel, amibe a rendszeres havi védelmük kerülne, fizetnék a saját TB-jüket, nyugdíjukat.

A futatóknak köszönhetően egy csapásra eltűnne a nemi és párkapcsolaton belüli erőszak is, aminek kezelésében a jelenlegi civil nőjogi szervezetek a világon mindenhol látványosan csődöt mondtak: Minél több pénzt költünk ezek felszámolására, a statisztikák annál aggasztóbbak lesznek. Mondjuk egy csoda lett volna, ha sikerül nekik, hisz a nők védelme mindig is a Férfiak dolga volt.

huffnagel.blog.hu/2015/03/16/a_nok_nem_reszei_a_nemzetnek

Gerilgfx 2015.03.22. 15:38:28

@Huffnágel Pista: egyet értek az antifeminizmussal, de a nők ugyanúgy a nemzet részei, és ugyanúgy emberek, mint bárki más.

Gerilgfx 2015.03.22. 23:47:08

és amúgy ennek a linknek mi köze a bejegyzéshez?

Go Jóska 2016.07.18. 23:58:50

Csak most olvastam el ezt az egyéves bejegyzést, de olyan sok változás végülis nem történt e téren azóta.
Az a helyzet, hogy a Modern Európai Tünérállam és annak Gyarmati Kirendeltségei Málészájú Józseftől beszedik a 80%-os adót, mert ő nem tud kibújni alóla. A Mocskos Adócsaló Google Nevű Multi, meg a Jófej Nem-Adócsaló Mert Még Nem Derült Ki Róla Multi, az meg kikerüli az adófizetést. Vagyis leegyszerűsítve, a szegényeket sarcolják, a gazdagok pedig kibújnak a közös teherviselés alól.

Gerilgfx 2016.07.22. 15:17:06

@Go Jóska: nos, igen, ez a bejegyzés már másfél éve aktuális, gyanúm szerint még jónéhány évtizedig az is marad :D
süti beállítások módosítása