Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Aparatcsik Etelka angliába vándorol

2015.06.06. 11:20 Gerilgfx


Aparatcsik Etelkát, a mérlegképtelen könyvelőt kibaszták az utcára, mert a vállalat, ahol eddig az adókat töltögette dicső magyar népköztársaságunk jogrendszerének megfelelően, fogta magát, és feketegazdaságra állt át. Etelka szomorkodott egy ideig, majd sírt, hogy neki joga van valahol adókat töltögetni, esetleg miért nem üldögélhet a hivatalban a többi egymillió köztisztviselővel együtt komoly, GDP növelő munkát végezve, de végülis oda sem kellett, mert nem tudott elég gyorsan lopni.

Etelka aztán hazament, és feltűnt neki: milyen rodhadt meleg van! Van vagy 30 fok! Így aztán kinyitotta az ablakot, hogy a kinti 40 fokos levegő bejöjjön, majd adott a macskának egy darab kenyeret, hogy megetesse, de az nem ette meg, mert ragadozó, ezért meglepő módon nem eszi meg a száraz kenyeret. Persze Etelka annyi más mellett ezeket sem értette, ugyanis diplomás értelmiségi volt, tehát szart sem tudott semmiről sem.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Etelka annyira felháborodott ezeken, hogy felordított: ebben az országban nem lehet megélni! Hát hogy lehetne már, bazdmeg? Inkább kivándorol Londonba, és ott fog mosogatni, mert ez, ami Magyarországon van, nem élet. Együtt mosogatni napi 13 órában arabok és pakisztániak tucatjaival, miközben egy kutyaólban nyomorog velük, az már karrier, és életcél!

Persze ha Etelka itthon mosogatott volna 13 órán keresztül, akkor is elég busás pénzt keresne vele, de ő angliába megy, mert az fantasztikus hely. Talán még meg is dugja valaki így 45 évesen végre, életében először, a pakisztániak állítólag nem annyira válogatósak.

Ott megbecsülik ám az embert! Meg ő különb amúgyis, mint a sok buta, hülye szar magyar! Gyorsan megkereste korábban a többi mérlegképtelen könyvelő ismerősét, beolvasott nekik, hogy milyen szar az életük, ő mekkora király, neki milyen lehetősége jutott, hogy kimegy Angliába, mindenki más pedig egy tehetségtelen, tudatlan lúzer, aki irigykedhet rá. Aztán letiltotta őket facebookon, mert ő már csak minőségi emberekkel beszélget, felült a repülőgépre, megérkezett Angliába, és azóta is ott mosogat, és néha mérlegképtelenül könyvel egy híres angol
nagyvállalatnak. Barátai, családja, identitása persze nincsenek, és soha nem is lesznek, de minek az, ha egy híres angol nagyvállalatnak könyvel, miközben mosogat?

Aparatcsik Etelka már megmenekült! Hát micsoda tehetetlen, semmit felmutatni nem képes birka vagy, hogy nem követed Etelka példáját azonnal?

74028769.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr827521994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása