Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Az ombudsmanhoz fordultam

2016.05.23. 11:17 Gerilgfx

A sakktábláról a feminácizmus sötét bábúit le lehet ütni. Ez azonban csak egyesével, lépésről lépésre lehetséges. Az én lépésem a játszmában a fiúk emberi jogait kíséreli megvédeni. Nem tolerálható az, hogy a fiúk testnevelésórákon ugyanazért a teljesítményért alacsonyabb osztályzatot kapnak, mint a lány tanulók. Indoklásomban kifejtettem, hogy ez miért diszkrimináció, és elpostáztam aláírva az Alapvető Jogok Biztonsának Hivatalába. 

A teljes levél itt látható, beszéljen önmagáért. 

beadvany1.png

beadvany2.png

 

 

beadvany3.png

 

 

 

 

 

 

beadvany4.png

beadvany5.png

 

 

 

beadvany6.png

 

 

beadvany7.png

 

 

 

dsc_0001_1.jpg

 

Legyen a beadvány eredménye bármi is, mindenképpen komoly következményeket fogunk tudni levonni a magyar állam, és a magyar társadalom működéséről. 

 

 

 

Fejlemény: 2016, jún 7., megjött a válasz. Nem is vártam mást. Az ügynek ezzel természetesen nincs vége.

ombudsman.png

 

Fejlemény: 2016, jún 10.: Az ügyet továbbítottam az egyenlő bánásmód hatóságához

 

Fejlemény: 2016, jún 17.: Az üggyel csak személyes érintettség esetén tud foglalkozni az Egyenlő Bánásmód hatóság, ezért valaki olyasvalakinek kell beadnia, aki személyesen is érintett-jelenidőben!

egyeblobanasmod.png

EZÉRT OLYAN ISKOLÁS FIÚT - PÉLDÁUL VÉGZŐST - KERESÜNK, AKI EZT HAJLANDÓ BEADNI! Vedd fel velem a kapcsolatot, ha ilyen vagy, és átküldöm átszerkesztve a dokumentumot, segítek beadni és megfogalmazni a konkrét, személyre szabott bejelentést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr408740216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.23. 11:29:39

S eleve miért kötelezi a diktatúra a gyerekeket, hogy magukat csak lánynak vagy csak fiúnak határozzák meg? Hol vannak a semlegesneműek, a fiúlányok, a lányfiúk, a ballibák, a ciszpedofilek, a transzhitleroidák, a gyíkember identitásúak, meg a többi tucatnyi modern identitás?

Gerilgfx 2016.05.23. 11:39:40

@BircaHang Média szerkesztősége: vajon ha valaki lánynak határozza meg önmagát, annak jobb osztályzatot adnak? akkor ennyi erővel testnevelésórán mindenki vallja magát lánynak

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.23. 11:44:13

@Gerilgfx:

Így igaz. S ha megtagadják, hogy lánynak mondod magadat, perelhetsz.
süti beállítások módosítása