Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A balliberális mentális sötétség

2016.06.21. 16:56 Gerilgfx

 

LÉGYSZIVES KEDVES BRITTOK, NE LÉPJETEK KI A EUBÓL, MERT EL KELL MENNÜNK DOLGOZNI !

És az kurva szar dolog ám!

Mi továbbra is üldögélni szeretnénk a hivatalokban a pénzetekből, de ti ezt nem hagyjátok! Rohadt büdös maradi nácik vagytok ti mind, pedig mi olyan fantasztikus szakdolgozatokat tudnánk írni a pocaklakó minimanókról, környezettanulmányt a csúnya, gonosz atomerőművekről, a buta elnyomó nőgyilkoló patriarchátusról, hogy minden szempillája megkönnyesedne mindazon embereknek, akiknek az IQ-ja nem éri el a 60-at!

Érdekes megfigyelni azt a szellemi szarkupacot, amit az úgynevezett ,,balliberálisok'' büffentgettek a szájukkal maguk köré az elmúlt néhány hétben. Az európer mozgalmárok a britek eu-ból történő esetleges távozásának hírét nem tudták lelkileg feldolgozni, és ennek következtében olyan brit-ellenes gyűlölködést tudtam megfigyelni a kommentek között, ami még a tradícionális szélsőjobboldali fajgyűlöleten is bőven túltesz jónéhány esetben. 

 

Néhány visszafogottabb példát kiemelnék:

 

,,Amikor a beteg műti önmagát, ráadásul tükör nélkül. ''

,,Remelhetoen a kocsogoknek bevezetik a Schengen vizumot, fizessenek 300 eurot meg sorakozzanak 3 orat a vizumert ha le akarnak menni spanyolba''

,,Remélem, hogy ezzel a minden szempontból bármire alkalmatlan Cameronnal majd meg is etetik, amit főzött.''

,,A mai gyártási technológiák mellett, egy korszerű gépsor/gyár egyszerűen túl nagy egy kis ország számára. Vagyis, szinte semmit sem éri meg gyártani csak belső piacra, ha az kicsi. Ezáltal a kis önálló államok kora (többnyire) lejárt.''

 

Fordítsuk le ezt magyarra: Hogy fog sütni eztán Angliában a nap, ha a Bátor és Dicsó Európai Unió nem emeli az égre?

Ehhez hasonló kommentek közül több tízezer született a témában, és mindegyikben közös a teljes gazdasági dilettantizmus. Ezek az emberek például nagy többségében még nem halottak az import és export fogalmáról sem, és úgy gondolják, hogy a britek a kilépést követően kizárólag a belső piacukra termelnek majd. Igen, azok a britek, akik már 300 éve szinte csak kizárólag exportra termelnek. Hát mihez fognak kezdeni a dicső európai unió nélkül? 

Döbbenetes, hogy ezeket az embereket nyolcadik osztályból kettessel átengedték társadalomismeret órán, majd ezen felbuzdulva évekkel, évtizedekkel később gazdasági és politikai témákban kommenteket kezdenek el írni. És ami ennél félelmetesebb, hogy tulajdonképpen ezek az emberek az EU úgynevezett gazdadági szakértői, ők az EU szellemi erőtere.

Innentől kezdve nem csoda, hogy kolonizálja őket észak-afrika.

 

Vegyük például az európai chipgyártást, integrált áramkörgyártást... Haha, csak vicceltem, NINCS IS!

A ma eladott processzorok 95%-a ARM architektúrájú processzor, amelyet a brit ARM Holdings licensze alapján gyártanak mindenhol a világban. Nahát, ez egy BRIT vállalat. Mik vannak! Brit még az Imgtech nevű vállalat, amely grafikus chipeket tervez, ezen kívül van még az EU-ban 2-3 amerikai-brit tulajdonú félvezetőgyár (pl STMicro), illetve nyugati és keleti nagyvállalatok ide helyezett gyártósorai (AMD, stb), és SEMMI MÁS. Ezeknek piaci részesedése a britek nélkül nem éri el semmilyen szempontból a 0,5%-ot sem a világpiacon. 

Erre képesek a dicső homoszexuálisok, az erős nők, a 80%-os adó, az arabtenyésztés, a szólásszabadság korlátozása, a nemzetállamok felszámolása, a 6 millió forintért felépített 200 ezer forintos buszmegállók, a nagy európai tervgazdaság, és a teljes szellemi holdudvar az EU mögött.

0,5%-ra.

Amely amúgy évi 15%-al csökken, csak így mellesleg.

Ezek nélkül a chipek nélkül amúgy még egy TV-t sem lehet az EU-ban legyártani, ami képes megjeleníteni az adást azokkal a digitális codekkel, amiket az EU tett kötelezővé asztalracsapással, mert modern. Ja, és persze és európai. Az EU ennyire modern, és európai. 

eu-hand.jpg

Ráadásul ezek a csúnya britek kilépnek. 

:( :( :(

Szegény, szegény európai szovjet unió. Esetleg 80%-os adó helyett 90%-ot kéne szedni. Vagy 150%-ot, hogy legyen pénz a közös hadseregre is. Igaz, hogy a britek nélkül csak a franciák tudnak saját hadianyagot termelni, és az már 40 évvel ezelőtt elavult. De nem kell tulajdonképpen erős hadsereg sem, hisz mi mind egy nagy család vagyunk. Mi, nagy és modern európaiak, homoszexuálisok, erős nők, afrikai migránsok, mi, az EGYSÉGBE FORRT SZABAD KÖZTÁRSASÁGOK.

És nem akarunk dolgozni. Dolgozni rossz. 

Mocskos britek :(

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr518829628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.06.22. 08:37:28

@Gerilgfx: Úgy kell nekik, hülye brittek. Majd jól Svájc, meg Norvégia sorsára jutnak. Meg kizavarják az angol munkavállalókat az EU-ból. Ja, hogy náluk dolgoznak az EU munkavállalói, és ezután kényük-kedvük szerint szelektálhatják őket? Mindegy, akkor is hülyék, mi meg full okosak vagyunk. Bizony.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.06.24. 10:47:56

@Gerilgfx: Legalább végre egyszer nem nekünk kell megtenni az elkerülhetetlen első lépést. A brittek már középtávon jól fognak járni, hosszútávon meg már nagyságrendekkel nyernek. Az egyetlen kétségbeejtő az egészben, hogy a jó döntés alapjául demagóg érvek szolgáltak, csakúgy, mint mindenütt a "demokratikus" világban, mert az embereket a józan eszükre alapozva már semmiről nem lehet meggyőzni olyan tömegben, hogy érdemben befolyásoljanak egy szavazást.

TenZ 2016.06.25. 03:53:07

"A ma eladott processzorok 95%-a ARM architektúrájú processzor, amelyet a brit ARM Holdings licensze alapján gyártanak mindenhol a világban."
Na majd az orosz mikrochippek lerekteli őket. :)

BMW:
Revenue: 80.4 billion EUR (2014) --62 milliárd gbp kb

ARM:
Revenue: 968.3 million GBP (2015)

Örülök neki hogy a Britek kiléptek, remélem felrázza egy kicsit az eu-t, és megkezdődik egy valós integráció a tagállamok között.

Gerilgfx 2016.06.26. 13:55:10

@TenZ: almát csak almával (brit cpu ipar vs európai). amúgy már elég komoly orosz chipipar van, x86 és ARM chipeket is tömegtermelnek már. szerintem komoly integráció nem fog megkezdődni, hisz ezt az utat a magyarok kb októberben fogják népszavazáson elutasítani, aminek hatására lehet, hogy mi is elhagyjuk az uniót.

Skagerrak 2016.06.27. 06:23:29

A britek most majd legalisan megszabadulhatnak a mar nem olcsonak szamito kelet-europai dolgozoktol es helyette alkalmaznak olyanokat akik meg naluk is olcsobban dolgoznanak - utanpotlas lesz eleg a nemzetkozosseg szegeny orszagaibol. Hosszutavon meg fogja erni nekik.
süti beállítások módosítása