Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Nemzetközi Népköztársaság Lovagja Érdemrend

2016.08.24. 18:27 Gerilgfx

 

gipsy_huge_chain_icon_gold_1024x1280.jpgKalányos Nintendót táviratban értesítették, hogy megkapja a Nemzetközi Népköztársaság Lovagja Érdemrendet. 

Végre - gondolta magában Nintendó - megérte a hosszú évtizedeken át történő prolkorrekt semmittevés, helyezkedés, elhatárolódás, kóklerkedés, és így végre kapott ő is valami díjat. Igaz, kiosztanak belőle vagy háromszázat egy évben - ezzel is jelezve, hogy ez micsoda különleges érték, meg mekkora egyedi dolog. Tulajdonképpen többet osztanak belőle ki évente, mint fizikusi diplomából, dehát végülis atomreaktort nem kell tudni készíteni, elég ha vannak helyette lovagok. Lovagnak lenni 2016-ban minden igazi trú állampolgár elsőszámú álma. Így nevelik büszke anyák a gyermekeiket: fiam, téged ezért nevelünk, ezért szültelek, hogy ha felnőssz, meg kell szerezned ezt a dicsőséget a családnak: a Nemzetközi Népköztársaság Lovagja Érdemrend, erre van szűkségünk! Apád ezért dolgozik, hogy etessünk, és ezt a dicsőséget elhozhasd nekünk, és végre lesz valaki a családunkból, ezért teszünk meg érted mindent, LÁTOD, LEVÁGTAM az egyik ujjamat, mert nincs mit ennünk, ezt most meg kell enned, hogy erős lehess felnőtt korodra, és lovag legyél! NE SÍRJ, NE KÖNNYEZZ, EDD MEG! SZERETLEK FIAM, LÉGY ERŐS!

A díjról amúgy senki más nem hallott, csak Nintendó, meg az a néhány ezer további nyalifali hülye, aki megkapta, és kitette a pottyantós wc falára, hogy amikor kemény, és nehéz dolgokat visz véghez minden másnap, akkor emlékezhessen arra, hogy ő korábban már mennyi komoly, és nehéz dolgot volt képes véghezvinni.

Hát telt, és múlt az idő, mígnem egy állítólag ordas náci eszméket valló bajorzsolt ember, akiről szintén senki sem tudja, hogy kicsoda, meg micsoda, meg mit miért, hogyan, merre, meddig, szintén kapott egy ilyen Nemzetközi Népköztársaság Lovagja Érdemrendet. Írt is róla egy cikket, hogy nézzétek, mit kaptam, gecik, ilyen nektek úgyse lesz, max ha vesztek egyet a piacon 500 forintért. 

Kalányos Nintendó, amikor megtudta, hogy kapott a bajorzsolt is egy ilyet, éktelen haragra gerjedt.

-Ez tűrhetetlen! Hogy kaphat egy ilyen ordas kirekesztő, rasszista, fasiszta, sötét jellemű ember ilyen csodálatos díjat, mint ami nekem is van? - Forgyogott magában Kalányos Nintendó.

-Európa, segíts!  - Kiálltott fel, majd elkezdte kikeresni az összes gyökeret, akik megkapták a Nemzetközi Népköztársaság Lovagja Érdemrendet, hogy küldjék vissza, és akkor majd a bajorzsolt kénytelen lesz visszaadni, hogyha több százan visszaküldik, mert a bajorzsolt majd elszégyenli magát, és visszaadja. Vagy ha a csúnya, ordas bajorzsolt ilyet megkaphat, akkor ettől el kell határolódni, mert semmit sem ér. Végülis értéke úgysincs. Egy nokiásdoboznyi húszezrest úgysem adna vissza senki csak attól még, hogy a bajorzsolti is biztos kapott már a munkájáért húszezrest, ugye?

Csatlakozott is Kalányos Nintendóhoz a sok liberó, vissza is küldték a díjat vagy százan. Fellázítottak a velük szövetséges amerikai kormány által pénzelt weboldalakat, intézeteket, hogy vállaljanak szolidaritást, és nyújtsanak sajtónyilvánosságot azt bemutatván, hogy ők milyen bátran kiállnak az egységbe forrt modern, európer, szabad köztársaságocskákat elrohasztó ordas náci, fasisztoid, kirekesztő, népírtó eszmék ellen olyan formában, hogy visszaadják a kb 600 forintos búcsúi bóvliukat, amelyet Nemzetközi Népköztársaság Lovagja Érdemrend néven neveztek eddig nevén. 

Álljon tehát példának előttünk a hős Kalányos Nintendó életútja, élettörténete, és sikere! Vezessen minket büszke emléke előre: legyél te is Kalányos Nintendó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr1411649622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.08.24. 18:50:54

Helyesbítek, Kalányos Efraim nem tudta visszaadni, mert itt az útvégi bolhapiacon eladta 200 ftért nekem, tehát amit visszaadott az hamisítvány. Én meg nem adom vissza, mert pont ki tudom vele támasztani az asztalt és amúgy is 500 ft-ot ér! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gerilgfx 2016.08.24. 18:52:41

útközben sajnos átkereszteltették velem a történet főhősét Kalányos Nintendóra az olvasók.

szódabár 2016.09.12. 16:40:45

@Gerilgfx: akkor nem is kapsz Szaros Györgytől félmillát a kukázásért. Az csak vágottaknak jár.
süti beállítások módosítása