Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

MGTOW

2017.02.15. 16:39 Gerilgfx

 

Az MGTOW-jelenség szerintem éppen akkora faszság, mint az a feminácizmus, aminek az ellenpontjaként létrejött. Az MGTOW jelentése: férfiak, akik a maguk útját járják (Men Going Their Own Way). Természetesen itt nem egy egyszerű életszemléletről, vagy szólásmondásról van szó, hiszen akár ez még egy szimpatikus szlogen is lehetne, elvégre mindenki járja csak a saját útját, és valósítsa meg saját magát.

Itt tulajdonképpen egy ideológiáról van szó, aminek a lényege az, hogy a férfiak szándékosan, akaratlagosan kivonják magukat a nőkkel történő mindenfajta érintkezésből (kivéve a szexből, bár néhány esetben abból is), és egy olyan életmódot építenek fel, amely szándékosan a férfi szingliség, a férfi egyedülállóság, mint ideológia köré szerveződik. 

Lényege egy ideológiát népszerűsítő cikkében a következőképpen van megfogalmazva: 

,,a férfiak kizárólag saját elhatározásból, sőt mi több, örömmel kezdeményezik saját kizárásukat a társadalomból, míg évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt leginkább a bujkálni kénytelen bűnözők, a katonai szolgálatot megtagadó dezertőrök és a puszta kényszerűségből agglegényként maradt férfiak tartoztak ebbe a csoportba. '' - Ferfihang.hu

 

2014-11-08-mgtow-in-a-nutshell6.png

A probléma tehát a következő: a férfiak ezen csoportja nem az általuk károsnak ítélt társadalmi, jogi dolgokat támadja, hanem önkéntesen, szándékosan, és céllal kizárja magát a társadalom egészéből, és megszakít minden kapcsolatot a társadalommal, egyfajta ideológiaként.

Az alábbiak a férfihang cikkében ( http://www.ferfihang.hu/2014/03/31/ferfiak-akik-a-maguk-utjat-jarjak/ ) vannak összeszedve, és kimagyarázgatva.

 

 

Tehát:

 

-Az MGTOW-férfi elutasítja a hosszútávú párkapcsolatokat, mivel ez számos veszélyt jelent a férfira - például a vagyontárgyainak nagy részét elveszti, és esetleg gyerektartást is fizetnie kell, stb. Az MGTOW-férfi tehát nem például a gyerektartás megfizetését utasítja el, és nem azért harcol, hogy ezt eltöröljék, hanem a hosszútávú párkapcsolatot, a gyerekvállalás egészét szándékosan, ideológiailag kizárja az életéből. Ez mind társadalmi, mind egyéni szinten rendkívül káros, hisz a gyerekszám további csökkenéséhez vezet. Az MGTOW nem azt mondja tehát, hogy -töröljék el a gyerektartást mozgalom-, és nem is azt mondja, hogy -basszunk nőket teherbe anoním módon mozgalom-, hanem azt, hogy utasítsd el a hosszútávú párkapcsolatokat, ne szaporodj, fúj társadalom.

 

-Az MGTOW-férfi elutasítja a rövidtávú kapcsolatokat. Ennek egyik oka az, hogy az USA szélsőségesen férfiellenes törvényei alapján könnyen nemierőszakkal vádolhatók hamisan - ez magyar szempontból nem túl releváns, ezért ezzel a ponttal magyar megközelítésben nincs értelme foglalkozni. A másik oka pedig az, hogy a randizás egy anyagilag megerőltető, gyötrelmes, nem élvezetes egy férfi számára. Nem keresnek tehát olyan módokat a randizáshoz, ami élvezetes, anyagilag nem megterhelő egy férfi számára, hanem egyszerűen azt mondják: ez anyagilag megterhelő, és nem élvezetes, tehát nem kell, és pont. 

 

-Kilépés a gazdaságbólA férfi nem dolgozik többet, hogy annál a minimális pénzösszegnél többet keressen, nem hajlandó dolgozni a gaz multinak. Miért, eddig ki kényszerítette rá? Az MGTOW-férfi nem azt népszerűsíti, hogy ő inkább az eszével, a tudásával keressen pénzt, az MGTOW-férfi nem a piacgazdaságban való, minimális munka elvégzésével járó sikeres érvényesülést keresi, nem termékek és szolgáltatások hatékony forgalomba hozatalára törekszik a csicskázás helyett, hanem azt mondja: a gazdaság rossz, a munka rossz, bla bla bla, annélkül, hogy kényelmesebb és hatékonyabb megélhetési formák bemutatására és felhasználására törekedne. Pedig vegyük észre, egyáltalán nem az a normális, hogy az emberek állatként egy multi pincéjében dolgoznak, ez csak a történelem mostani szakaszában van így, és hogy ennek véget vessünk, ahhoz nem egy sértődött gazdasági kivonulás, hanem egy valódi tudáson, terméklétrehozáson, és szolgáltatásnyújtáson alapuló társadalom és gazdaság létrehozása szűkséges.

Az MGTOW-férfi azért sem dolgozik még, mert értelmetlen, hiszen a nő semmit érő látszatmunkával is sokat keres, míg a férfinek dolgoznia kell azért, hogy keressen. Elvégre egy sql adatbázis felett történő áltudományos betanítottmunkásként való nagypofájú büfögés és mellveregetés az ugye nagyon komoly munka meg nagyon komoly tudás, míg ennek a női megfelelői szart sem érnek, mert csak. Elárulom, hogy szart sem ér egyik sem, a nemi szerepeknek ehhez semmi köze, az oktatás és a munkaerőpiac is ,,megszakértő kóklereket'' nevel ki, de ahhoz, hogy ezt valaki észre vegye, le kell mászni az elefántcsonttoronyból, és önkritikát is gyakorolni kell.

 

-Kilépés a társadalomból - az MGTOW férfi közösségi élete a legszűkebb baráti körre korlátozódik, ezen kívül nem él közösségi életet. Magyarországon az emberek eddig is így tettek, a legszűkebb baráti körön túlmenően a magyar ember a gyerekkora elmúltával már nem él közösségi életet. Eleve egy magyarországhoz hasonló posztkommunista maffiaállamban maximum a nagyobb városokban lehetséges értelmezhető közösségi életet élni, de az MGTOW férfi ebből megintcsak ideológiát csinál - pedig a szándékos, kényszeredett elzárkózásnál kevés károsabb dolgot lehet elképzelni keleteurópa legindividualistább társadalmában.

Amúgy meg a férfigyűlölő feminácik is pont, hogy szegregációt akarnak, tehát pont, hogy ez a rossz stratégia ellenük! Az MGTOW tehát pont ugyanaz a sértődött, buta, társadalompusztító destruktív nyivákolás és duzzogás, mint amit a feminista nőknél már megszokhattunk. Sem célok, sem értékek, a lényege a sértődöttség, aminek a következő fázisa az lesz, hogy dolgokat kell majd nekik adni, hogy kieengesztelődjenek. 

Emlékezzünk arra, hogy mit mondott Isten Noénak, amikor a családja végzett a munkával: ezt a bárkát férfiak és nők verejtékéből építettük

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr6412263694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2017.02.15. 17:48:13

Nem kell ennyire félni a dologtól. Fogd fel úgy, hogy ez van most természetes kiválasztódás helyett. Az ember mint olyan összetett dolgok és tulajdonságok összessége. Ezek összességében tették lehetővé a történelem során a faj fennmaradását. Ahogy mindig is voltak a túléléshez szükséges alapoktól eltérő tulajdonságú (mondjuk ki: degenerált) emberek, akik kiválasztódtak, és nem fertőzték tovább torzult génjeikkel az emberiséget, úgy ez most is előfordul. Az már más kérdés, hogy az orvostudomány és a társadalom fejlettsége miatt a túlszaporodás természetes gátjai leomlottak. Jobb híján most ilyen izmusokhoz folyamodik a természet/mindenható/sors (mindenki válasszon magának megfelelő kifejezést!), hogy tisztítsa a génállományt, és próbáljon tendálni a föld eltartóképessége felé.
Persz emindez cseppet sem tudományos megközelítés, csak gondolatébresztőnek szántam :).

Gerilgfx 2017.02.15. 17:53:18

@F.M.J.: ez is egy érthető álláspont, de szerintem nem olyan jó magyarország demográfiai helyzete, hogy megengedhesse magának azt, hogy erre az egészre ráhúzza a természetes kiválasztódás magyarázatát.

persze nem azt mondom, hogy a tetves fidesz találjon ki rá valamit, mert az úgyiscsak roszabbá tenne mindent, főleg nem büntetési formákat, de végtére is a kormány feladata a társadalmi problémák felderítése, és az okok kiküszöbölése.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2017.02.15. 18:05:21

@Gerilgfx: A természet nem ismer etnikai határokat, a föld összessége egy természeti egység. Ahogy a savaseső sem feltétlenül ott esik, ahol az okai kialakulnak, vagy egy tűzhányó természetformáló hatása is sokszáz kilométerre kihat közvetlenül, de akár több ezerre is közvetve, úgy az sem releváns, hogy épp Mo-ról van-e szó, vagy egy másik országról.

Amúgy meg nem biztos, hogy segítene a népen olyan degenerált gondolkodás terjedése, mint a MGTOW, a feminizmus, a homoklobi, vagy bármelyik életvitelszerű -izmus. Ha a normális nép kifejlődéséhez előbb fogynunk kell, akkor inkább fogyjunk átmenetileg, mint hogy degenerált szemléleti tozszülöttekkel töltsük fel a létszámot, csak mert matematikailag úgy tetszetős. Képletesebben úgy fejezném ki magam, hogy ha az ajtó felénk nyílik, akkor előbb háta kell lépni, hogy áthaladhassunk rajta, mert ha csupán előre vagyunk hajlandók haladni, akkor az ajtó helyén csupán egy lyuk marad.

Gerilgfx 2017.02.15. 19:30:34

@F.M.J.: sajnos nem nagyon van miből szelektálódni.
süti beállítások módosítása