Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

CEU - Magyarország legjobb egyeteme

2017.04.05. 08:57 Gerilgfx

 

A CEU Magyarország legjobb egyeteme, legalábbis ha az áltudományos fingreszelgetést tekintjük fokmérőnek. 

Weblapjukon ( https://www.ceu.edu/hu/kee/magyar/mester ) megtalálhatóak azok a csodálatosan progresszív képzések, amelyekre minden igazi páneurópai mozgalmár lelkét megérintik, úgymint:

Gazdaságelmélet és gazdaságelemzés specializáció / Globális piacok gazdaságpolitikája specializáció / Késő antik, medievisztika és reneszánsz tanulmányok specializáció / Összehasonlító történettudomány 1500-tól napjainkig specializáció / Kisebbségpolitika / Filozófia / Politikatudomány / MATILDA: Nők és társadalmi nemek története specializáció / GEMMA: Nők és társadalmi nemek tanulmánya specializáció / Közpolitika / Környezetpolitika és menedzsment

A CEU tehát nem más, mint egy milliárdos által fizetett védőernyő az olyan baloldali fiataloknak, akik korhű áltudományokat tanulni kívánva szerencsés esetben mentesülhetnek attól, hogy dolgozniuk kelljen a további életükben, kevésbé szerencsés esetben pedig a tehetségüknek, tudásuknak, kitartásuknak megfelelően mehessenek mosogatni a McDonaldsba.

genderstudies.jpg

fotó: index.hu (azt hiszem)

A CEU nem más, mint egy szimbólum. Szimbóluma annak a liberális szellemi fertőnek, amely uralma alatt tartja a nyugatot az elmúlt 40-60 évben, amely úgy adta a feministák kezébe a jogrendszert, hogy az a férfiakat másodrendű állampolgárrá silányítva 2.4-es gyerekszámból csinált 1.2-eset. A CEU féle liberális fertő úgy mentette meg európát az antirasszizmustól, hogy ma már minden nap terrortámadásokban gyilkolják meg a fehér emberek tucatjait az afrikából és közelkeletről kontrollálhatatlanul beözönlő hordák azzal a céllal, hogy kiírsák és kicseréljék a fehér embert. A CEU féle liberális agyrém hazug gazdaságelmélete az, amely az átlagban évi 2-3%-os gadasági fejlődésből csinált évi 1%-os hanyatlást. A CEU testesíti meg azt a tudománytalan tudományoskodást, ami a tudományból áltudományt, a hozzáértésből megszakértést, a produktív hozzáértésből röfögést csinált a tudományos életben. 

A CEU genderromológusai a huszonegyedik század vajákos asszonyai, tenyérjósai, mesemondói. Azonban amíg egy szívcsakrás űrmagyar nem megy tüntetni azért, mert nem élhet meg alanyi jogon az áltudományos szimbólumrendszeréből, addig egy progresszív ingyenélő kimegy európai csillagos zászlóval óbégatni az utcára század magával. 

Orbán Viktornak talán a CEU effektív betiltása ez első és egyetlen olyan intézkedése idén, amellyel pártállástól függetlenül mindenki egyetérthet. Már-már úgy voltam vele, hogy teljesen feladom a felsőoktatásba vetett hitemet, és álláspontban a felsőoktatás egésze ellen helyezkedek, az utolsó pillanatokban elkezdte a megtisztítási folyamatotot a párt is. A liberalizmus struktúráit rombolni kell, vissza kell tőlük venni mindent, amit az évtizedek során elraboltak a termelő néptől, a média, és számtalan más terület mellett ilyen az oktatásügy is. Mondjuk kérdéses, hogy a Fidesz a nyílt áltudományok helyett milyen más alternatívát tud majd kínálni, ami nem a saját félfeudális körükből jön, miközben nyilvánvalóan a Fidesz teljes vezetősége is kamu gazdasági és politológiai diplomával reszelgeti a körmét a parlamentben.

Egy viszont biztos: minnél inkább ugat a sok Angela Merkel féle kutya, annál jobb úton jár Orbán. A baloldali áltudományos életet mindenestől fel kell számolni, az ország nem engedheti meg tovább, hogy áltudományos képzésekért olyan diplomákat oszt ki, amelyeknek az értéke látszólag megegyezik egy atomfizikus diplomájával. 

Ez az az ügy, ahová ki kell vezérelni a rendőröket, és ütni kell. Nem a ligetvédős ügy, nem az olimpiások, hanem ezek. Ezek azok, ahová ki kell küldeni őket gumibottal, és parancsba adni: ütni kell, ütni kell, ÜTNI KELL!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr2512402513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pitcairn2 2017.04.11. 20:22:48

hogy fog erre reagálni a forint árfolyam? :)

Dzsendőrség (törölt) 2017.04.20. 18:23:07

Remek cikk!

Én is foglalkoztam a CEU-üggyel. Kiderült, hogy egyáltalán nem a legjobb egyetem:

dzsendorseg.blog.hu/2017/04/15/reflektorfenyben_a_ceu

Zalai Béla 2017.05.06. 07:45:01

Nem a felsőoktatással van baj, Gergely. Fogalmazni és helyesen írni az általános iskolában kellett volna megtanulnia.

Gerilgfx 2017.05.06. 13:31:29

@Zalai Béla: köszönöm, de jótanácsot csak olyanoktól fogadok el, akiknek sikerült
süti beállítások módosítása