Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A liberális mamutszakértő

2017.05.15. 05:02 Gerilgfx

 

Az őskorban alighanem kétfajta mamutvadász létezett.

Az egyik mamutvadász nagyon szép mamutvadász ruhát öltött, és a többi mamutvadász ruhát öltő mamutvadásszal együtt nagyon komoly teóriákat állítottak fel a mamutvadászatról. A mamut, az ugye nagy, és megy, és szőrös. Megölni úgy lehet, hogy a táltos által megáldott, a szellemek erejét hordozó szent dárdával kiszúrod a közepét. A szent dárda elkészítéséhez egy speciális típusú mamutvadász kell, aki a szent dárda elkészítését beavatási szertartások keretében, amelyeken a törzsfőnök is jelen van, megtanulja. No de a mamutot nem lehet ám csak úgy leszúrni. Először kell valaki, aki adminisztrálja a mamutot a szőre, a színe, szaga alapján, aztán kell valaki, aki regét költ a mamutról. Kell valaki, aki felveszi a kapcsolatot a szellemekkel, hogy spirituálisan odacsalja a mamutot. Aztán miután a mamut eljárta élete utolsó táncát, amely értelmezéséhez egy speciális mamuttánc-szakértő kell, majd leöli a mamutot egy erre a célra tartott csicska, elvégre legyen büdös, véres, meg szaros ő. Cserébe kap a húsából egy 10 centis darabot. De ez utóbbi mindegy, ilyet majd csak találnak valahol, ez a legkevesebb.


A másik fajta mamutvadász utánanéz, kimegy, és levadássza a mamutot (mondjuk ez szar példa, egyedül nem lehet mamutra vadászni, szóval akkor mondjuk legyen az, hogy két másik igazi mamutvadásszal megy ki).


Mai szóhasználattal az első fajta mamutvadász a liberális mamutvadász.

early-man-using-fire.jpg

A liberális mamutvadász tehát végső soron nem a mamutot hozza terítékre, hanem téged. A liberális mamutvadász nem levadászni akarja a mamutot, hanem megzsűrizni a mamutvadászatot. A liberális mamutmegszakértő legnagyobb félelme te vagy. A te egy napos tapasztalatod, amivel levadásztad a mamutot, többet ér, mint az ő több tíz éves tapasztalata. A liberális mamutvadász munkájának nincs értéke, mert nem jár termék, vagy szolgáltatás létrehozásával, nincs értéke, nem hoz létre semmit. A liberális mamutvadász létét tehát a te puszta léted fenyegeti. Amint a liberális mamutvadász megeszi az általad levadászott mamut utolsó darabkáját, szörnyű haragra gerjed. Első dolga az, hogy megbeszéli a többiekkel, hogy te semmit sem tudsz levadászni, nemhogy egy mamutot. Ezt is biztos csak úgy döglötten találtad valahol. Vagy nem is te, hanem valaki más. Csak ez lehet a magyarázat. Elvégre a mamut levadászához speciális táltos, meg szellemmegszakértő, meg minden faszom kell, nincs neked semmid, csak szád.

Aztán az utadat állja, és próbára teszi a mamutvadász tudásod: milyen szellemek jönnek ki a mamutból, ha megölöd?

Nemtudod?! NAUGYE! Lófaszt vadásztál te mamutot, nincs neked semmid - dübörgi a liberális mamutvadász, hamarosan az összes társával együtt, miközben röfögnek egy utolsót az általad levadászott mamut darabjának megemésztésétől.

Az őskorban persze a liberális mamutvadászok zömében nem voltak életképesek, mert abban a pillanatban,
amikor eléd ugrott röfögve, hogy millyenmamutotvadásztál te le, pont azzal a lendülettel verted agyon ugyanazzal
a szikladarabbal, mint amivel a mamutot is. De aztán jöttek törvények, később a jogállamok, amik nem várt
mellékhatásként lehetővé tették a liberális maffiák terjedését. Először a szomszéd faluba, aztán országos
szinten, majd globális szinten. Ez az a maffia, akik jobbágyrabszolgát csináltak mindenkiből. Ők azok, akik kinyírtak mindenkit, aki szerint a föld gömbölyű, aztán kolonizálták a világ nagy részét. Ők azok, akik a királyságokat alattvalóként kiszolgálták, akik kommunizmusban boldogan vezényelték a szakadékba az egész társadalmat, és írtottak ki százmilliókat könyörtelenül csak azért, mert megkérdőjeleztek, innováltak, létrehoztak valamit.

Hívták őket farizeusoknak, később földesuraknak, kommunistának, újabban liberálisnak, feministának, vagy szocialistának hívják őket, de ismertek még számos más néven is. Az elvek, amik köré szerveződtek, mindig mások voltak, de a hajtóerő ugyanaz volt - munkavégzés nélkül a döglött mamut teteme fölött az állami és nagyvállalati pénzből való büfögés, és a teljesítményelvűség teljes elutasítása, illetve szándékos félreértelmezése.

07bb4af.png

A liberálisok ügyes networkingjük révén szinte az egész világot meghódították. Szisztematikusan, országról országra a saját maffiájukat sikerült pozícióba ültetni, és a legtöbb ország élére sikerült olyan erőket helyezni, amelyek kölcsönösen, a liberális maffia közös részeiként támogatják egymást. Szinte minden országot megszereztek maguknak, szinte minden nemzetközi szervezet és nagyvállalat fölött átvették a kontrollt, és a tudást, hozzáértést maguk mögött felégetve az ezredfordulóra eljutottak a teljes világuralom kapujáig. Ekkor már nem volt takargatnivalójuk - megkezdhették a totalitariánus uralmukat - a más véleményűek üldözését, a 80%-os adó szedését, a monopóliumokon alapuló világgazdaság kiépítését, a nagyvállalatokban való nagypofájú pózoláson alapuló kamugazdaság korát, az oktatásügy kivégzését és áltudományokkal való helyettesítését (romológia, gender-studies), a világ népeinek összekeverését, a rájuk legnagyobb veszélyt jelentő fehér fajok szélsőségesen feminista családtörvényekkel történő genetikai és kulturális kiírtását.

A liberálisok megérdemelnek egy hatalmas nagy tapsot. Már készültek arra, hogy beadják az aranylövést a világ társadalmainak, és modern mamutmegszakértőként örök uralmat kapjanak a világ felett. Majdnem sikerült nekik, és a cél előtt néhány méterrel estek orra. Amikor viharos hirtelenséggel elvesztették Oroszországot, még azt hitték, ez csak egy átmeneti visszarendeződés. Amikor Magyarországon a liberális maffia egy, az eddigitől elhatárolódó másik ága (fidesz) került uralomra, még azt is lenyelték. Más választásuk mondjuk nem volt, ideológiailag magyarországon már védekezésben voltak évek óta. Amikor viszont elvesztették a Briteket az uniójukból, eluralkodott körükben a pánik.

 

Mintha a célvonal elé dőlt volna egy hegy - egy hegy, amelyet nem biztos, hogy meg fognak tudni mászni.
Trump győzelmével viszont egy régivel nem teljesen kompatibilis, újfajta liberalizmus került hatalomra az USA-ban,
a liberális maffia modern kori zászlóshajóján. Ez már számukra a királynő elvesztése, egy ideológiai atomcsapás
elszenvedése. A liberálisok ezt már nem hagyhatták válasz nélkül, nemzetközi szintjeiken mozgósítani kellett, és
militáns választ kellett adni.

Illúziója azonban ne legyen senkinek. Zavargásaik Budapesten, New Yorkban még nem a lépés, csak a felkészülés a lépésre, egy kétségbeesett pánikreakció, amit a lopott zsákmány lehetséges elvesztése miatt éreznek. Hamarosan rendezni fogják a soraikat, és olyan erővel fognak a népre támadni, amilyet korábban a társadalom még el sem tudott képzelni. 20 év után először sikerült sarokba szorítani a liberális oldalt, és most ők kerültek lépéskényszerbe. Oroszország után immáron elvesztették a kontrollt az amerikai atomarzenál felett is, mobilizálniuk kellett az ideológiájuk mellett összes médiaszemélyiségüket a propagandájuk oltárán, csúcsra kellett járatniuk a vállalatok megszerzésére irányuló törekvéseiket. A liberálisok megfognának téged, és próbára
tennének, mennyire vagy hajlandó levadászni nekik a mamutot, hogy aztán megszakérthessék. És ha a válasz nem tetszik, akkor véget vetnének neked. Először csak mindenhol az ő szemüvegükön keresztül bemutatnák, hogy mennyire szar vagy. Aztán véget vetnének a szakmai életednek, a munkádnak, majd a személyes életednek. Tönkretennék az életed minden aspektusát, a kapcsolataid, majd következne a családod minden egyes tagja. És ez csak a kezdet lenne.

benesdeport.jpg

De a liberálisok jelenleg nem kísérhetik ki a demokratikus erők maradékát a Duna partjára, és lőhetik őket agyon
a családjaikkal, bármennyire is erről álmodoznak - az orosz termonukleáris fegyverek árnyékában erre nincs lehetőségük. (Bár valamilyen szinten napjainkban ez már megtörténik, kevésbé drasztikus módszerekkel).

Amíg a liberális mamutmegszakértő technológia egy tankot legyárt, addig Oroszország tizet gyárt le.
Amennyi pénzből a liberálisok legyártanak egy vadászgépet, annyiból Oroszország tizet legyárt.
Amíg nyugateurópában a genderstudies, a medievisztika, meg romológus a sztárszakma, addig Oroszországban a rakétamérnök, a chipgyártó, és az atomfizikus.

És amíg ez így marad, addig a liberálisok nem győzhetnek, és a demokrácia élni fog. Élnie kell, mert csak így élheti túl Magyarország az elkövetkező évszázadot. Hagyni kell, hogy a magyar fideszes erők (akik valójában reform-liberálisok) a falig tolják a liberális erőket, és győzelmet arassanak az ország kontrolljáért folytatott versenyben még akkor is, ha a fideszmaffia csak nyomokban jobb alternatíva.
Örülni kell annak, hogy amíg ezek egymással vannak elfoglalva, a nép addig is lélegzetvételhez jutott.

 

Cikkemet egy gondolatfoszlánnyal zárnám, amelyet álmomban suttogott a fülembe egy hang:

,,Az invázió 2099-ben megkezdődött.
A kapitolium elhalvanyul.
A csillogó arany víz alá került.''

Mondjuk ez pont nem biztos, hogy a liberalizmus bukására utal. Akár arra is utalhat, hogy a liberálisok
sikeresen eltérítik a kapitalizmust, és véget vetnek a szabad piacnak. De a sikerük nem lehet végleges.
Ha a liberális ideológiát nem győzzük le, akkor nagyon sötét évszázadoknak néz elébe az emberiség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr2012505531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FalloutBoy 2017.05.15. 18:57:08

Kevered a liberálist a szabadbölcsésszel.

Szófosó szagértegető neonácit ismerek, meg teljesen technokrata és gyakorlatias liberálist is.

Gerilgfx 2017.05.15. 19:01:48

@Gabor_V: általánosítanom kellett.
süti beállítások módosítása