Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A Mi Hazánk nem a mi hazánk

2021.05.13. 18:25 Gerilgfx

 

Eszem ágában sincs feléleszteni ezt a blogot. Ezen a blogon főleg politikai cikkeket szoktam közzétenni, de ma már egyáltalán nem foglalkozom aktuálpolitikával, mert jelenleg magasról leszarom. A minap viszont láttam egy interjút Toroczkai Lászlóval, amitől annyira felháborodtam, hogy úgy döntöttem, kénytelen leszek rá reagálni valamit. A beszélgetés Toroczkai László és a Férfihang nevű férfi jogvédő portál egyik vezető aktivistája között történt. Aki szokta olvasni korábban ezt a blogot, az tudja, hogy korábban foglalkoztam ilyen témákkal. Először csak egy gyors kommentet akartam írni a cikkhez, de mivel az FH-t fejlesztő géniuszok képtelenek voltak a regisztrációs e-mail elküldését megfelelően leprogramozni, így egy hoszabb cikkben fogok reagálni.

 

 

A Mi Hazánk Mozgalom és a sorkatonaság

 

A Mi Hazánk Mozgalom kényszermunkatáborba akar küldeni minden fiút 17 éves kora után (forrás). Bár ezt az intézményt ők valamiért sorkatonaságnak nevezik. A sorkatonaság, amelyet ők be akarnak vezetni, valójában egy kényszermunkatábor a fiatal férfiak számára, amely az emberi lelkek átalakítására, betörésére és végső soron megnyomorítására jött létre. Ez az intézmény egy mai, civilizált országban elképzelhetetlen. A Mi Hazánk Mozgalom annak ellenére vezetné be újra a sorkatonaságot, hogy azt az ország lakosságának döntő többsége elutasítja. A Mi Hazánk bizony aligha mondható férfipártinak, hogy kizárólag a férfiak számára vezetné be ezt a csodálatos rendszert.

 

 

A Mi Hazánk Mozgalom és a kasztrálás

 

A Mi Hazánk mozgalom egyik fő programpontja a nemi erőszaktevők kasztrálása ( forrás ). Nemi erőszak olyan formában, ahogy azt a feminista, férfigyűlölő társadalom bemutatja, nem létezik. A szexuális erőszak, szexuális visszaélés, szexuális zaklatás a valóságban olyan nem létező bűntettek, amelyeket a férfi lakosság szisztematikus elnyomására hozott létre a szélsőségesen nőközpontú társadalmunk. Persze ha most a kedves olvasó felhorkan, hogy egy bunkó idióta vagyok, és bizony dehogynem létezik ilyen, akkor jelezném, hogy itt most nem arra gondolok, hogy Pityuka behúzza Piroskát a bokora, hanem azt vitatom, hogy ennek az üldözésére törvényi, vagy jogi eszközöket kellene igénybe venni, hiszen például ha valaki valakit bizonyíthatóan szétver, akkor arra amúgyis léteznek megfelelő törvények. A valakinek az elméjében lezajló folyamatok nem detektálhatóak, ellentétben azzal, hogy valaki valakinek eltöri mondjuk a csontját. A Mi Hazánk Mozgalom bizony úgy döntött, hogy ezt a problémát kasztrálással oldja meg. És hogy mi a nemi erőszak? Azt majd ők megmondják. Ezekszerint a kasztrálás is nagy ősmagyar hagyomány, már Árpád atyánk is kiherélve lovagolt be a Kárpát medencébe.

 

 

A Mi Hazánk Mozgalom és a leszbikus sorozatgyilkos

 

A Mi Hazánk Mozgalom egyik példaképe egy olyan leszbikus sorozatgyilkos, amely a múlt évszázad elején elkövetett tömeges férfiellenes sorozatgyilkosságokhoz köthető (forrás ). A Pipás Pista néven ismertté vált, férfiak tömegeit a feleségük megrendelésére meggyilkoló, férfi ruhában járó leszbikus sorozatgyilkos emléke annyira fontos a Mi Hazánk Mozgalom életében, hogy a chipsgyárukat erről a karakterről nevezték el (forrás). A Mi Hazánk Mozgalom rendkívül fontosnak tartja a leszbikus tömeggyilkost ikonná emelni, mint a Magyar kultúra teljesen normális elemét.

 

 

Az ominózus videó

 

A férfiellenes tömeggyilkosok emlékét féltve őrizgető, férfiak kasztrálását és a sorkatonaság visszaállítását célnak tartó Mi Hazánk Mozgalom valamiért hirtelen fontosnak gondolta azt, hogy férfijogi aktivistákkal is elkezdjen beszélgetni, mint a férfiak jogainak nagy barátja. A videó itt látható, akinek van gusztusa, az tekintse meg:

 

forrás: https://youtu.be/dbn0s6qXdeM

 

Toroczkai László és a férfi jogok csimborasszója

 

Mint láthatjuk, Toroczkai hosszú körmondatokban vezeti fel azt a csodálatos élményt, ami a videónkban várni fog ránk. Az első, ami a videó megnézéséből szembe tűnt nekem, az az, hogy a saját hangjába beleszerelmesedett Toroczkai nem is érti azokat a kérdéseket, amiket Halász Géza aktivista feltesz neki. Kiderül, hogy a Férfihang eddig milyen sikereket ért el, például megakadályozták egy férfiellenes nemzetközi szerződés aláírását (amelyet a Baloldali Összefogás pártjai azóta már a zászlójukra tűztek, a Jobbikkal együtt).

 

Toroczkai: létezik családon belüli erőszak

 

Legalábbis Toroczkai szerint. A Fidesz által létrehozott családon belüli erőszakkal kapcsolatos törvények, amelyek a nemzetközi szélsőséges férfiellenes szervezetek lobbitevékenysége hatására jöttek létre, Toroczkai szerint teljesen rendben vannak, hiszen LÉTEZIK. Toroczkai megjegyzi, hogy bizony-bizony, van olyan, hogy a feleség megveri a férjét, és hogy milyen érdekes erről beszélni. Innentől kezdve egyértelművé válik, hogy Toroczkai Lászlónak fogalma sincs a témáról, és hogy nem érti, hogy ezek a törvények olyan férfiellenes törvények, amelyeket a férfiak ellen használnak a bíróságok és a jogrendszer szisztematikusan, hanem azt hiszi, hogy arról szól a beszélgetés, hogy ki kit ver meg. Toroczkai persze előtte utánanézett a Googleban a kérdéses egyezményeknek, hogy nagy melldöngetve kijelentse, hogy ő a parlamentben harcolni fog ez ellen.

 

 

Demográfiai problémák megoldása: pénz a nőknek

 

A videó következő részében a demográfiai problémákról esik szó. Toroczkai László kifejti, hogy az elvált nőknek több pénzt kell adni, és ez majd megoldja a demográfiai problémákat. Szegény aktivista alig bírja leplezni a döbbenetét, amit Toroczkai is észrevesz, és hirtelen elkezd terelni, hogy dehát mi ezzel csak reagálunk a problémára! Toroczkai egy igazi géniusz: kijelenti, hogy a korábbi kormányok nőközpontú családpolitikája rossz, ezért ehelyett a demográfiai problémák megoldását a gyermeket nevelő nők segélyezésében látja! A háromszázhatvan fokos fordulattól szinte lecsavarodik a hallgatóság feje, bár meglepő módon érteles gondolatokat is hozzátesz: bizony, a megosztott gyermekfelügyeletnek kellene lennie az alapvetőnek válás esetén.

 

Toroczkai: Az Abortusz megbocsátható

 

A szibériai bérrabtartásért, és a gyilkosok kivégzéséért harcoló Mi Hazánk Mozgalom vezetője, Toroczkai László kifejti, hogy az abortusz milyen rossz, hiszen gyilkosság. Elmeséli, hogy iskolában milyen döbbenetes élmény volt számára egy abortuszról készült filmet megnéznie. Azonban neki személyesen semmi baja nincs azokkal, akik abortuszt végeznek, hiszen ők nők. Szegény nők. Milyen nehéz nekik, ezért az abortusz rendben van. Bár nagyon rossz, és gyilkosság, amúgy nincs semmi baj azokkal a nőkkel, akik végrehajtják. Hiszen ők szegények, szegény, szerencsétlen nők. A szibériai bérrabtartás, és a gyilkosság esetén történő kivégzés természetesen CSAK FÉRFIAKRA vonatkozik, a saját gyermeküket meggyilkoló nőkre nem, elvégre Toroczkaiék agyában a törvények csak a férfiakra vonatkoznak.

 

 

A kétkezi munkás gyönyörű

 

Toroczkai László reakciója arra, hogy az oktatási rendszer a lányokat favorizálja, annyi, hogy a kétkezi munkás gyönyörű, és nem kell mindenkinek diplomásnak lennie. Hiszen ő olyan szívesen áll, és csodálja az óvodát építő segédmunkásokat, amely máris megengedhetővé teszi azt, hogy a fiú tanulókat hátrányosabb helyzetbe hozzák az iskolákban a lányközpontú oktatással, nőközpontú tanárképzéssel. Ne felejtsük el, a kőműves az egy csoda. Olyan, mint a szivárvány, amely beragyogja Ásotthalom lakóinak szívét!

 

 

Mancika a hivatali parazita

 

Toroczkai László az interjú végén megjegyzi, hogy náluk a dolgozók 90%-a nő. Mert a nők azok ennyire erősek, és rátermettek. Gyakorlatilag az összes hivataljukban női munkaerőt használnak, amelyhez a fedezetet a dolgozók által befizetett brutális mértékű adó nyújtja, amiből aztán lehet a hivatalban szórakoztatást szakérteni, habsburg bürokráciát életben tartani, könyvtárban üldögélni, képviselni, határozatokat kézbesíteni, tanácsokat adni. Mindezt a látástól szarásig dolgozó férfi munkások 80%-os adójából.

Éljen Toroczkai, rád szavazok! (Nem.)

 

 

Tradcuck

 

Az amerikai, nyugati szlengben tradcuck hívják azokat a tradícionalistákat és operettnácikat, akiknek a feleségét otthon titokban csövesek és négerek dugják, miközben ők a bevándorlás, az erőszaktevő idegenek, és a liberálisok ellen nyafognak. A tradcuck a szocializmus,a liberalizmus, és a nőközpontú társadalom számára rendkívül hasznos. Tevékenységével aktívan hozzájárul a férfiak elnyomásához, munkaerejével önként a saját elnyomását segíti elő annélkül, hogy ezzel tisztában lenne.

A Bal oldali Összefogást vezető Dobrev Klára nevű feminista, egy kommunista tömeggyilkos unokája, Gyurcsány Ferenc felesége. Dobrev Klára kizárólag a női képviselőkkel kommunikál levélben olyan kérdésekben, amikor férfiellenes hisztériakeltéssel kapcsolatos törvényeket próbálnak a parlamenten áterőszakolni, a vitából a férfiakat kizárva. Dobrev Klára olyan törvényekért lobbizik, amelyek szerint a családon belüli erőszak áldozatai kizárólag nők lehetnek.

A Fidesz úgy módosította az alkotmányt, hogy az kiemelten védje a nőket a férfiak kárára, legalizálta a nők pozitív diszkriminációját. A Fidesz bevezette a családon belüli erőszak fogalmát, az állam alá rendelte a tartásdíjak behajtását, megkísérelte azt, hogy a gyereket nevelők dupla szavazatot adhassanak le a választásokon, többször kijelentette, hogy ők a magyar nőkkel akarnak szövetségre lépni, majd létrehozta a csokot, amit eredetileg asszonyhitelnek nevezett, és aminek a következtében ma már négyszer annyiba kerülnek a házak, mint egy évtizede.

A Mi Hazánk mozgalom, melynek elnöke Toroczkai László, pedig a 18 éves fiúkat kényszermunkatáborba akarja zárni, és ötletszerűen kasztrálgatni akar, és férfiakat megölő leszbikus tömeggyilkosokat éltet. Kérdem én a Férfihangos közösséget, hogy TÉNYLEG Toroczkai volt -e az ideális választás, amikor sírópárnát kerestek maguknak? Nem veszitek észre, hogy a három legnagyobb erő célja, hogy megnyomorítsanak, kifosszanak, és megöljenek titeket? Hogy lehettek ennyire buták?

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr816558832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása