Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Programnyelvek, mint hóhérok

2017.09.01. 14:09 Gerilgfx

 

Vajon milyenek lennének a programozási nyelvek, és fejlesztői környezetek hóhérként?

 

inkivizicio.jpg

 

 

C: Megjelenik egy szamuráj, és néhány harci kiáltás után egy azonnali suhintással levágja az elítélt fejét. A közönség méltatlankodik az erőszakos és durva módszeren, de titkon irigylik a szamurájt.

 

c++: Az elítélt minden testrészét megjelölik egy alkoholos filctollal, és hozzákötik lovakhoz, amelyek ellenkező irányokban indulnak el. A kötelek azonban egy kivételével lecsúsznak, és az elítélt a seggén csúszik órákon át a ló mögött, mire meghal. A közönség méltatlankodik a módszer hatékonyságán, és a szamurájt követelik vissza, de ezen a hóhérok felháborodnak, és arra hivatkoznak, hogy kardot csak az idióták használnak, a jövő a testrészek elszeparálása.

 

Javascript: A hóhér egy gyermekeknek készüt gumifűrésszel elkezdi levágni a fejedet. Minden néző más színűnek és alakúnak látja a véred.

 

Java: A hóhér objektumot allokál a giotinnak, amely alobjektumává változtatja az elítéltet, amely alobjektumai az elítélt testrészei lesznek, de közben beperli az Oracle szabadalomsértésért a hóhért, ezért inkább mindenki öngyilkos lesz.

 

Unity: A közönség elámul azon, hogy 12 éves gyerekek a 40 éves barátaikkal lemodellezik a giotint 370 millió polygonból... De a penge sosem mozdul meg. Végül az elítéltet, és a hóhért is agyonveri az elégedetlen tömeg.

 

C#: A földesúr minden hűbérese speciális páncélba bújik, és felkerekedik, hogy felkutassa és kivégezze az elítéltet. Az ágyú azonban félreműködik, és két kilóméteres sugarú körön belül a robbanás mindenkit apró cafatokra tép az elítélt kivételével. A földesúr dühében álláshirdetést ad fel tíz aranyforintnyi fizetést megjelölve annak, aki a következő ágyút elsüti, de sosem fog rá megfelelő jelentkezőt találni.

spanish2.gif

 

PHP: A spanyol inkvizíció szekerét nyolc kordényi szent ereklyével együtt hetven ló húzza, de annyira lassan, hogy mire odaérnek, az elítélt inkább egyszerűen hazasétál. A pap unalmában egybetereli a nézőseregletet, hogy máglyán elégessen mindenkit, de amíg a bibliájából zagyvaságokat hablatyol, véletlenül magát gyújtja fel.

 

 

BASIC: Egy járókeretes hóhér elkezdi az elítéltet agyonverni egy sétapálcára rögzített tacskó kutyával, de az valamiért minden ütést túlél.

 

x86 Assembly: A hóhér elkezd összeszerelni egy motoros fűrészt csavarokból, és vezetékekből. Amikor már majdnem elkészült, megbotlik, és beleesik a járó fűrészbe.

 

Python: Redneckek és kamionsofőrök érkeznek vidékről, hogy felkutassák, és kivégezzék az elítéltet, azonban a kocsmában lerészegednek, és leszúrják egymást.

 

Objective C: Fazonra nyílt szakállú legények és leányok érkeznek feszülős pulcsikban, szűk nadrágokban, és krokodikbőr cipőben. Azon pusmognak négy óra hosszan, hogy hogyan lehetne
megölni az elítéltet. Végül felhívják a szamurájt, aki szép summáért cserébe levágja az elítélt fejét. A koponyára végül csontkeretes SZTK szemüveget és almát raknak.

 

COBOL: Poraiból felélesztenek egy dinoszauruszt, hogy megegye az elítéltet, de amint felébred, elpusztul, mert nem bírja a légkör megváltozott összetételét. A hulláját végül kiállítják egy múzeumban, de senki sem fogja soha megtudni, hogy ez a lény tulajdonképpen hogyan képes embereket megenni.

 

batch fájl: A horgászklubb résztvevői elindulnak, hogy felkeressék az erdőben bújkáló elítéltet, de az dühében felpofozza mindet, és eltöri a horgászbotjukat is.

 

bash szkript: Az apácakórus fellép a templomban, és meghívják az elítéltet, hogy jobb belátásra térjen gyönyörű éneküktől. Ő azonban félúton mindig más tehendőkre hivatkozva
hazamegy,

palpatineratzinger7xc.jpg

 

Pascal: A hóhér úgy próbálja meg lefűrészelni az elítélt nyakát egy gyerekeknek készült papírfűrésszel, hogy egyúttal bemutassa a szakma szépségeit is. Az elítélt végül kiszabadul,
elveri a hóhért, és a pódiumról lehugyozza a nézőket.

 

Logo: Második osztályos gyerekek kimennek a mocsárhoz, és elfognak egy teknősbékát, hogy azzal megetessék az elítéltet. Ő azonban bezárja őket a pincébe, és mindegyiküket megerőszakolja.

 

Haskell: A szőrös lábú, bikinit viselő afrikai sámán fellép a pódiumra, hogy kivégezze az elítéltet egy általa megidézett sárkánnyal, ami végül sosem jelenik meg.

 

Perl: A hóhér gyerekkorában alaposan tanulmányozza a többi hóhért, de amikor az elítéltet halálra akarja kövezni, a sziklák mindig szines popkornná változnak, és mindenki énekelni kezd.

 

Ruby: Egy hóhérnak tűnő személy varázslóruhába bújva érkezik, hogy kivégezze az elítéltet, de amikor lehúzza a cipzárt a kabátján, kiderül, hogy csak egy meztelen szatír. Az elítélt mindig tökönrúgja a hóhért, amikor az mögé lép.

 

Rust: Egy karatemester érkezik, aki szabad kézzel próbálja agyonverni a megkötözött elítéltet, de félúton a közönség odakiállt neki, hogy ez hülyeség, a szamuráj sokkal jobb volt.

 

Fortran: A közgazdász-szakos hóhér elhatározza, hogy egy ATM autómatából tízfilléreseket lövöldözve próbálja megölni az elítéltet, de ez sosem sikerül. Végül a legbénább hóhérokat
mind meghívja a születésnapi zsúrjára, ahol öltönyt viselve elmeséli, milyen fontos dolog ATM autómatából tízfilléreseket az elítéltre lövöldözni.

 

Verilog: A terminátor előjön a fák közül, hogy kivégezze az elítéltet, de amikor felemeli a gépágyút, kiesik belőle az elem.

 

z80 Assembly: A 8 színű ruhába öltözött hegedűművész odalép az elítélthez, és eljátsza, ahogy a boci boci tarkát a legnagyobb hangmagasságon elhúzva megöli az elítéltet. A nézők végül díjakat adnak át az elítéltnek és a hóhérnak is. A darabot minden évben előadják.

 

SQL: A hóhért telefonon utasítják minden mozdulat megtételére, végül azonban valaki egy egyszerű walkie talkieval belép a beszélgetésbe, és a hóhért saját maga fejbelövésére utasítja, aki ennek eleget is tesz.

 

Flash: A hóhér száz kilós festmények mozgatása segítségével próbálja megölni az elítéltet, de azok végül valamiért mindig a közönség közé esnek, és agyonütnek néhány nézőt.
Végülis hosszas vita után ezt a fajta kivégzési módszert mindenhol betiltják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr3712796562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása