Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Észak-Korea és a tanulságok

2017.09.05. 18:34 Gerilgfx

 

369796_neutron-bomb.jpg

 

1. Atomfegyvereket nem ,,befektetői hangulattal'', gender-studiessal, SAP rendszerekben való kattintgatással és büfögéssel, quadozással és romológiával lehet kifejleszteni, hanem munkával, rendes oktatással, tudással, atomfizikával.

 

2. 2017-ben, a kapitalizmus érájában, a Vatera és a kriptopénzek korában, amikor bárki gyárthat a pincéjéban bármiből bármit, a ,,gazdasági szankció'' kifejezés értelmezhetetlen, megvalósíthatatlan. Eleve csak olyanok próbálkoznak meg az alkalmazásával, akiknek sok fogalmuk a gazdaság működéséről nincs, és úgy alapvetően sem a valóság talaján állnak.

 

3. Például ha stadionok, szökőkutak, kisvasutak építgetése, marketing-számvitel-managementmegszakértők képzése helyett uránsúdítókat és rakétagyárakat építgetett volna, atomfizikusokat és mérnököket képzett volna Orbán, akkor ma már nekünk is lehetne saját hidrogénbombánk. Ki tudja, talán már a Felvidéket is visszacsatoltuk volna.

 

4. Észak-Koreában ugyanúgy ártatlanok tízezrei sínylődnek börtönökben, mint az úgynevezett ,,fejlett'' nyugati országokban. Ez mindkét esetben morálisan elítélendő. Észak-Koreában ugyanúgy megölhetnek bárkit a karhatalom emberei, mint ahogy ezt teszik rendeszesen az USA-ban is. A nyugat ugyan jogosan vádolja északkoreát emberiségellenes bűncselekményekkel, de közben saját maga is elkövet hasonlóakat, és még csak nem is törekszik ezek kijavítására.

 

5. A nyugat elfelejtette, hogy a kommunista országok milyen technológiai és katonai teljesítményre képesek, amennyiben rászorulnak. Nos, ilyenre.

 

6. A nyugati országok nem tudnak mit kezdeni Észak-Koreával. Észak-Koreában gyakorlatilag nincs infrastruktúra, így aztán hiába szórod atombombákkal, maximum pár ezer fős községeket lehet lebombázni vele, feltéve, ha megtalálják őket a térképeken. Észak-Korea ellenségeinek infrastruktúrája viszont fejlett, és emellett az ott tartózkodó emberek százezreit lehet megölni egyetlen villanással. 

 

7. A nyugat úgy kezelte Észak-Koreát, mint egy viccet. A vicc épp nekiállt hidrogénbombát tömegtermelni.

 

8. Az nem gazdaság, hogy mindenki kapál. De az sem gazdaság, hogy mcdonaldsos moslékburgert eszel egy nyugati 200 ezer forintos számítógépnél lasabb 40 milliós nyugati szerverszámítógép munkahelyedre telepítése közben. Főleg, ha ezek beszerzéséért maffiamódszerekkel lettél lefizetve az ellenőrzőhatóságokkal együtt, és a valódi termelőmunkát végzőktől 95%-os adót szedsz, hogy ne omoljon össze a gazdaságod.

 

9. Az esély a devizahitelek bevezetésére Észak-Koreában drámaian csökkent.

 

10. Kim Jong Ilről énekelgetni nem kultúra. De az sem kultúra, hogy állami pénzből imdb 1/10-es filmeket gyártatsz óvodás anyáknapi színjátszókort alulmúló színészi képességekkel megáldott, szétbaszott picsájú drogos kurvák mutogatásával, miközben az utcán buzik menetelnek, és emberek operáltatják át magukat ellenkező nemű állatokká.

 

11. Ha rendet akarsz tenni Észak-Koreában, vagy bárhol máshol, akkor először a saját szaros országodban tedd. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr2812805874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása