Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A titkosszolgálatok offenzívája

2014.12.05. 18:02 Gerilgfx

Ellepték a magyar nyelvű internetet a külföldi titkosszolgálatok manipulátorai. Az elmúlt egy hónapban brutális méretű offenzívába kezdett a német titkosszolgálat is  Az elmúlt két hétben két ügynököt is sikerült lelepleznem, és kivágnom a szociális hálómból. Mivel nagyon furcsa volt a viselkedésük már a kezdettől fogva.

Arra, hogy titkosszolgák voltak, és a német titkosszolgálat emberei voltak, a következő körülményekből következtettem:

-Minden nagyobb, párszáz főnél népesebb közönségben igyekeznek megjelenni, itt aztán várakoznak annélkül, hogy lényegében hozzá tudnának szólni a témához - amihez olyan túl sok közük nincs. Amint társadalmi, politikai témákra terelődik a szó, beleugranak a beszélgetésbe. Ha vita történik, megpróbálnak azon fél bizalmába férkőzni, aki látszólag ,,valaki'', tehát bír valamilyen státusszal egy közösségben, esetleg véleménybefolyásoló képessége van.

-Személyes találkozóra való invitálás gyanúsan hamar, mindössze 1-2 napos ismerettség után

-Hiteltelennek tűnő profil. Mi az a profil, ami hiteltelen, miközben az emberek fele pokemonok, macskák, kutyák hamis profilképét, és álneveket használ? Mint a tanúban, aki nem gyanús, az gyanús. Ezek az emberek általában egy hiteles profilképpel, viszont kitalált névvel rendelkeznek (vagy akár igazival), viszont az adott profilon kívül nem rendelkeznek semmivel - míg egy tök átlagos, legitim ember mindenféle közösségben (legalább 20-30-ban) 5-10 évre visszamenőleg használ különböző identitásokat, amelyek lazán kapcsolódnak egymáshoz, és amelyek alapján az egyik helyről a másikra követni lehet őket. Ezekben a profilokban ez hiányzott. Se egy twitter, egy tumbler, egy fórumos usernév, egy ask.fm, sehol egy blog, se igazi barátok, se családtagok, se ellenségek...

-Bár mindenhol zsidóellenes propagandát toltak, illetve erre próbáltak rákapcsolódni

-Ennek ellenére keményen antirasszistának vallották magukat, szerintük Izrael rossz, csúnya elnyomó apartheid állam, de a zsidók amúgy remek emberek, ennek ellenére általános vallásellenességet sugalmaztak. Magyarországon ilyen ideológia tömegigényként nem jelentkezik, ez egy tipikus demagóg keletnémet duplagondol. Ez a fajta kép viszont remekül illene egy, az általánosságban véve rasszista és fajvédő magyar közvéleménybe bekívánkozó külföldi titkosszolgára, aki féligazságokat ismer csak a magyar népről, de valójában nem része, nem látja át a dolgokat, de szűksége van a kapcsolati hálóra a manipuláláshoz.

-Kényszeredett atomellenesség. A halál faszába elküldenek eltorzult arccal mindenkit, aki az atomenerőművek hatékonyságának tényét próbálja meg érveiben kommunikálni. Tanúja voltam, amint egy reaktormérnököt (!) is igyekeztek szó szerint az anyjába visszaküldeni, hiteles adatoknak tűnő grafikonok százait linkelték zömében német nyelvű forrásokból. Ezek a grafikonok a szélenergia és a napenergia előnyeit propagálták minden esetben, néhol elkövették azt a hibát, hogy a német nyelvű - állítólag független portálról magyar nyelvű grafikon volt belinkelve úgy, hogy 1-2 helyen véletlenül rajta maradt a német felirat...

atom2.png

-Ellenvéleményeket a screenshoton ne keressen senki, értelemszerűen törölték (nem csak egy ilyen ember van, nem csak egy ilyen beszélgetés van, hanem több tízezres nagyságrendre tessék gondolni.)

-Szélerőművek és naperőművek elkeseredett propagálása, a tényeket megcáfoló módon.

-Szinte minden általuk linkelt cikk német nyelvű, amely alá egy rövid magyar nyelvű leírást írnak, hogy miről szól.

-Németországban élő, vagy sokáig ott élt, magyarul remekül beszélő és tudó, magyar eredetű emberek, de németes mentalitással, ami abban tér el a magyar mentalitástól, hogy itt a vita második oldala után már konkrétan érzed, hogy az ellenfél gázkamrában írtana ki a családoddal együtt, aztán hantolna el egy erdő mélyén.

-Mármár szürreálisan kiszámítható, és epikus történettel igyekeznek szóval tartani, beszéltetni. Nagyon határozottan mondják az állításaikat, hogy mikor mit csináltak, mégis, megvizsgálva a korábbi profiltevékenységeiket, kiderül, hogy az kizárja a privátban elmondott állításaikat, akár világnézetük okánál fogva.

-Hiába a nyájas beszélgetések, barátkozás, összeborulás - ha egyet nem értésednek adsz hangot a befolyásolás tárgyával kapcsolatban mondjuk egy rövid komment erejéig, egyre agresszívabb, fenyegetőbb fellépéssel próbálnak a ,,helyes'' irányba terelni, amelynek során egyre inkább úgy kezd tűnni, hogy valaki segít nekik az  igazukat információk előkeresésében - és ez a valaki nem a google...

-Amikor nagyon erősen kutakodtam az egyik ember után, falakba ütköztem, mintha az identitását utólag szándékosan kiradírozták volna, még az egyik korábbi munkahelyét is, aminek a feladatáról semmi nincs homályos utalásokon kívül azon kívül, hogy köze van a német kormányhoz... de azt is csak google cacheből tudtam meg, az internetről valahogy eltűnt...

Mindenkit óvatosságra intek, aki az interneten politikai tevékenységet folytat, és összefut velük. A szóban forgó emberek egy része speciális kiképzést kapott, némelyikük a gyilkolás változatos módszereire is ki van képezve - nem csak elméletben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr506960127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása