Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Jön az ISIS

2015.04.14. 14:32 Gerilgfx

 

Megszűnt magyarország katonai szuverenitása?

A Fidesz és az Együtt megszavazta a magyar katonák harcba küldését az ISIS ellen. Bár a döntést homályos nemzetközi ideológiák nem is egyértelműsíthető akarata sem indokolja teljes mértékben, mégis sikerült elérni a kétharmadot a szavazáson, így néhány száz magyar katona érkezhet Szíriába, hogy megkezdje a harcot az ISIS ellen.

 

 

 

Meghalni mennek

A magyar katonák valamilyen szinten már az afganisztáni szerepvállalással kapcsolatban részesei voltak háborúnak, harcmozdulatoknak, de sok esélyük nincs egy aktív háborúban a terepet jól ismerő, csúcstechnológiát is vígan használó és előállító, harcedzett ISIS-el szemben.

bodies.jpg

Felmerülhet a kérdés, hogy mi indokolja az ISIS elleni szerepvállalást. Egyfelől jelen van az erős propaganda a sajtóban azzal kapcsolatban, hogy az ISIS és a vele kapcsolatban álló szervezetek ölik a keresztényeket, és folyamatosan háborús bűncselekményeket követnek el, másrészt az ISIS csapatai néhány kilóméterre vannak a MOL (Ina) olajkitermelő-egységeitől.

Másfelől viszont egyértelmű, hogy a kialakult helyzethez semmi közünk, az ISIS-el szembenálló oldal is ugyanúgy háborús bűncselekményeket, és tömeggyilkosságokat követ el. Ráadásul a zászló sem nekik áll annak ellenére, hogy nemzetközi támogatásban is részesül az amúgy nem is demokratikus választások által pozícióba került szíriai kormányzat.

 

 

 

Terrorcselekmények következhetnek magyarországon

A megfelelési kényszertől fűtött Fidesz, és az együtt magyar emberek ezreinek életét pecsételte meg az által, hogy bevezetett minket ebbe a konfliktusba, amihez amúgy eddig közünk, sem katonailag, sem morálisan. Magyarország eddig a béke szigetének számított, ám most ennek vége szakad. A működésképtelen, hivatali üdülgetésre, és az épp aktuális kormánypártal szemben kialakuló demokratikus mozgalmak illegális megfigyelésére fókuszáló titkosszolgálat nem fogja tudni megakadályozni, hogy az ISIS sejtjei beszivárogjanak. A TEK is csak addig emberkedhet, amíg fegyvertelen, vagy légpuskával hadonászó mackógatyás cigányokat kell páncélozott csapatszállítóból kiugrálva lábon lőnie, egy harcedzett, elkötelezett, megfelelő felszereléssel ellátott sokfős ellenséges csapat ellen, aki őket meglátva nem a gatyájába szarik, hanem géppuskával ereszt el egy sorozatot, reális esélye nincs. Az ISIS és a hozzá kapcsolódó terrorista sejtek a még fegyverviselési engedéllyel sem rendelkező magyar lakosságot egyszerűen learathatják, mint egy kombájn.

 

 

 

Mi a helyes állásfoglalás egy állami apparátus ellen elkövetett támadás esetén?

74221-004-91614a05.jpg

Senkinek nem javaslom, hogy megpróbáljon beleavatkozni az eseményekbe, akár az ISIS, akár a magyar állam oldalán. Szépen sétáljon el, és örüljön, hogy nem lőtték agyon. Ez nem a magyar emberek háborúja. Ez a magyar állam, és egy olyan állam háborúja, amit a térképen meg sem tudunk mutatni. Nem kockáztathatunk ezért. Nem vehetünk részt egy ilyen konfliktusban.

 

 

 

 

Mi a helyes viselkedés egy civilek ellen elkövetett támadás esetén?

Készülj fel arra, hogy ha a lakhelyedet támadás éri, akkor hová tudsz elfutni, elmenekülni, behúzódni. Aztán szűkség esetén fuss, ahogy csak bírsz. Néhány másodpercnél tovább ne késlekedj, vegyél dzsekit, húzz cipőt, vedd magadhoz a csomagodat. Álljon rendelkezésre egy vészhelyzeti csomag, ami a legalapvetőbb felszerelést tartalmazza ahhoz, hogy tudj tüzet gyújtani, valamennyi vizet magaddal vinni (BOB csomag). Esetleg ha nem szeretsz csomagokkal bíbelődni, akkor legyen bekészítve egy minimálfelszerelés a zsebeidbe, például öngyújtó, gyufa, kés, tű és cérna, akármi, amiről úgy gondolod, hogy szűkséged lehet rá egy vészhelyzetben. Minnél hamarabb tudsz elindulni az első távoli lövéseket meghallva, annál nagyobb az esélyed arra, hogy megúszod.

nine_years_later-_spain_remembers_terrorist_attacks.jpg

Mivel a magyar állam a hegemóniáját szem előtt tartva nem biztosítja az önvédelemhez való alapvető emberi jogot sem, így az átlagember a felfegyverzett államapparátus erőszakszervezete alatt kénytelen létezni. Ebből következően aztán a fegyverként használató eszközök száma rendkívül csekély, és egy géppuskával, géppisztollyal, sorozatlövő pisztollyal szemben az ilyen eszközöket esélytelen használni a gyakorlatban. A legjobb, ha ezekkel nem is próbálkozol.

A legtöbb, amit tehetsz magadért, az a környéked ismerete, és az edzettség, hogy biztosan el tudd érni a megfelelő pozíciót, ami révén a terrortámadás célpontjai közül ki tudod magad vonni.

Ne vesztegesd az idődet a szánalmas rendőrség és a TEK hivogatására sem, mire azok kiérnek, már minden célpont halott lesz. Te pedig nem akarsz a hullakupac tetején heverni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr687367520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása