Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A demokrácia, és a baloldali idióták

2013.06.22. 02:54 Gerilgfx

Egyfelől érthető, hogy az olyan parlamenti pártoknak, akik még 2006 körül például a magyar zászló használatát tüntetéseken korlátozni akaró törvényekről komolyan vitatkoztak, nincs valami túl sok morális alapjuk a demokráciáról puffogni.

Például azért, mert azt sem tudják, hogy mi az. Max olvastak róla talán valami lexikonban. Demokrácia: lavor vasicis vascilium, az egyszíkűek rendjébe, a csalánozók osztályába tartozó - pardon... a demokrácia... hátőőőőő...

De ezek az önjelölt demokráciamentő prókátorok azért néhány éve elkezdték igencsak erősen menteni. Jaj istenem, veszélyben Magyarország, itt van a gaz nátzih Orbán, rasszista elnyomás, terror, emberi jogok, jogállam, apartheid. Felkapta ám erre a fejét a sok nyugati világvezér, hogy hát miez, mindenféle gittegyletből jöttek is szépen, hogy megnézzék a terrort, az elnyomást, a nácikat. Nagyon szép képeket készítettek az árpádsávos vonulókról, meg a nekik szónokló miniszterelnökről. Persze lehet, hogy nem is nekik szónokolt, dehát ki nem szarja le: Hans Jürgen öntőgyári munkás úgyse beszél magyarul, vazze. Szóval kijöttek, megnézték a csúnya fasisztákat, konstatálták, hogy dehát még mindig demokrácia van, aztán hazamentek. Írtak egy nemzetközi szemszögből megfogalmazott nemzetközi dokumentumot az ilyen-olyan nemzetközi gittegyletek nemzetközi vezetőinek, beleírva, hogy hát ezek a magyarok teljességgel nátzik, ez így van, csakhogy erre szavaztak, pont. És akkor csúnyán néztek az országra utána 2 teljes percig.

Telt, s múlt az idő, a kormánypárt megint kitalált valami hülyeséget, az idióták megint elsírták a bánatukat külföldön, az megint idejött, fényképezett, hazament, dokumentumot írt, csúnyán nézett. Aztán megint, aztán megint, és kb az 1740. alkalommal elunták.

Evil-wolf-wolves-30842737-853-480.jpg

Ismeritek a történetet, amiben a kisfiú túl sokszor kiált farkast?

Végül, amikor jött a farkas, már senki sem hitt a fiúnak. Pláne, ha ez a fiú amúgy ennek tetejében még egy undorító ember is, akit megvetnek.

De ettől függetlenül a farkas végülis eljött. A mesének vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr395372975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása