Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Jambikus Pentametria: Hatalmas siker!

2015.05.24. 01:20 Gerilgfx

 

Tisztelt honfitársaim!

Dicső nap virradt ma Jambikus Pentametria egén!

Bátor adórevizorjaink lekapcsolták a hírhedt taxis adóterror-brigádot, amely a neonáci-neofasiszta Über néven működve szennyezte békés országunk békés gazdaságát.

Ezek a pofátlan, undorító, kapitalista, adócsaló csőcselék sofőrök nem méltóztattak adót fizetni, számlát adni, nemzeti személy-fuvarozási rendszerünkbe regisztrálni. Kapzsiságuk következtében a fizetésük mindösszesen 80%-át (!!!) kitevő adót sem voltak hajlandóak befizetni az államkasszába, miattuk sokkal kevesebb szórakoztatófelelőst lehetett foglalkoztatni a falvakban, sokkal kevesebb széket lehetett a stadionokba felépíteni, és sokkal kevesebb buszmegállót, bébifókát, és persze gyerekkórházi lélegeztetőgépet tudott felépíteni a mi szeretett európai uniónk hazánk területén.

orban.png

Jambikus Pentametria Dolgozó Népe, és Értelmisége ezt nem tűrhette tovább!

Sikeresen megálljt parancsoltunk ennek a fertőnek, ennek a hömpölygő szemétnek, ennek a négy keréken járó daganatnak, ennek az élősködő, álamellenes, emberiségellenes, nemzetellenes életvitelnek. A tőlük behajtott adóból a számukra létrehozandó kényszermunkatábor létesítése már folyamatban van! Üzenjük mindenkinek itthon, és külföldön, és üzenjük a mi barátainknak, és ellenségeinknek: az egymillió magyar közalkalmazottal, és az őket gyárakban robotolva kiszolgáló Becsületes Munkás Néppel nem lehet szórakozni! A tisztességes magyar ember ugyanis nem nyújt szolgáltatást, terméket, nem nyerészkedik ilyen undorító, köpedék módon a társadalmon. Ehelyett békében, csendben dolgozik a békés, csendes európai uniós gyárban 90 ezerért, fizetve a 80%-os adót azoknak a szerencséseknek, akik Jambikus Pentametria köztisztviselői rétegét, és közbeszerzéseit kontrollálják és kivitelezik odaadóan.

Hová jutna dicső országunk akkor, ha mindenki azt képzelné magáról, hogy a szakmájában termékeket, szolgáltatásokat nyújthat? Úgy van: a káosz, és a sötétség uralkodna el. Jambikus Pentametria
vezetése jobban tudja, hogy mi kell ennek a népnek, és levadássza, ellehetetleníti, családostól kiírtja még az irmagvát is annak, aki ezt megkérdőjelezi mocskos, undorító adócsaló tevékenységével.

Nemzetünk harcban áll ezzel a gusztustalan kapitalizmussal, és kész a végsőkig elmenni azért, hogy hazánkat megvédje ettől a fertőtől, és azoktól, akik ezt akarják!

Az, hogy micsoda felháborodás kerekedett abból, hogy mi megvédtük nemzetünk érdekeit, csak azt bizonyítja, hogy oda ütöttünk, ahová kell! Gratulálunk bátor revizorjainknak, sikerük fényeskedjen útmutatásuk az eljövendő generációknak is!



Királyunk, Orbán Viktor, Jézus Krisztus, és az ő prófétái, az Európai Unió pannóniai gyarmati kirendeltségének nevében,

Aparatcsik Jenőné Csinovnyik Rozália,
Népi Adógyűjtőcske, Magyar Nemzeti Szocialista Népe Front
Jambikus Pentametria, 2015, május 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr217486466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása