Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A magyar nagy fal

2016.02.20. 02:16 Gerilgfx

2040-re a magyar nép rálépett a szocialista európai unióval való szakítás útjára. Leépítették az államigazgatást, így terméklétrehozáson, és valódi versenyen alapuló kapitalizmussal váltották fel a tervgazdaság-alapú buszmegállóépítést, és arabtenyésztést. Magyarország 2040-re felszámolta a feminizmust, visszaadta a férfiak alapvető emberi jogait is, ezért növekedni kezdett a gyermekvállalási hajlandóság. 

Nagy előrelépés következett be a demokratikus értékrend terén is, olyan rablásra specializálódott korrupt egyletek, mint amilyen a fidesz, vagy az mszp, a hatalom közelébe sem juthattak. 

Az európai uniónak persze nem tetszett az irány, mert ők magyarországon elhelyezett gyáraikban nagyon olcsón dolgozó afrikai, 70 IQ-s bevándorlókat szerettek volna dolgoztatni párhuzamosan a magyar nép totális kiírtásával, ezért először finoman, majd egyre durvábban hangoztatták magyarország kizárását arra hivatkozva, hogy magyarországon nem tiltják be az abnormális, maradi férfi-nő házasságot. Ez nem használt, ezért szankciókat hoztak magyarország ellen, aminek - mivel sikerült valódi kapitalizmusra állítani a gazdaságot - semmiféle komoly hatása nem volt a magyar gazdaságra nézve.

Amikor pedig felmerült magyarország fegyveres megszállásának a terve, az ország egy kísérleti atomrobbantást végzett, és kipróbált egy interkontinentális ballisztikus rakétát is, ami azonnal elvette a kedvét a nagyhatalmaknak egy fegyveres beavatkozástól.

Mivel európában - és a világon máshol is - egyre inkább szimpatikusabb kezdett lenni a magyar életmód. Az emberek nem feltétlenül akartak máshol sem homoszexuális házasságban élni néger muszlimokkal, szocialista tervgazdaság keretei között senki által meg nem választott vezetőknek hajbókolni, így a magyar propaganda terjesztésének megakadályozása érdekében levágták magyarországot az internetről, zavarták a kimenő, és bejövő televízió, és rádióadásokat, a műholdak jeleit, majd emeltek egy 10 méteres falat a magyar határra, hogy nehogy az ordas náci-fasiszta-heteró magyarok át tudjanak rajta mászni. A határra olyan fegyverrendszert építettek, ami likvidált mindenkit, aki át akart mászni.

A kerítésen az állt 15 nyelven:

Kilencvenezer négyzetkilóméteres koncentrációs tábor, elektromos kerítéssel körbevett fasiszta jurrasic-park. A határ átlépése halálbüntetést von maga után!

A magyarokat persze zavarta ez, de remekül elvoltak magukban még vagy háromszág évig, amikor is teljesen kifogytak minden olyan nyersanyagból, amit nem tudtak beszerezni, vagy újrahasznosítani. Felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint ki kell békülni a világ többi részével valamilyen módon. Elővették hát a 340 éves telefonvonalakat, hogy beszéljenek a külföldi államok vezetőivel a nyersanyagok beszerzése ügyében, de a túloldalon nem jött válasz, a vonalak nem csöngtek ki. A magyarok ekkor azt hitték, hogy a világ többi része már talán más szabványra állt át, vagy csak tönkrementek azok a vezetékek, így megpróbálkoztak CB rádión, de semmi. Bekapcsolták az adóvevőberendezéseket, hogy megnézzék, milyen frekvenciájú jeleket vesznek, de nem vettek semmi konkrét, kézzelfogható adást. 

Egy drónt akartak küldeni, hogy körülnézzen külföldön, de a kerítést felügyelő fegyverrendszer megsemmisítette. Végül hoztak néhány tankot, és a nehéztüzérség lerombolta a kerítést, és a kerítést felügyelő fegyverrendszereket egy darabon, bár féltek, hogy a külföld ezt a területe elleni agressziónak fogja tekinteni, és nyilván sokkal fejlettebb fegyvereik lesznek, mint az elzárt magyarországnak, de egyszerűen nem volt más választásuk.

A magyar tankok hát átgördültek a határon, és amikor a katonák körbe néztek, nem láttak utakat, csak erdőt. Nyilván a világ többi része nem tart fenn utakat egy olyan országgal, amivel nincs is semmiféle forgalom, ezért elkezdek beljebb nyomulni. Az esőerdő hatalmas volt. A magyarok tanácstalanok voltak, ezért brutális munkával összeraktak egy kezdetleges űrrakétát, és fellőttek néhány műholdat.

A műhold pályára állt, és este kezdett sugározni. Az egész ország élőben nézte. Az éjszakai földön csak Magyarország területén volt világítás, a civilizáció minden nyoma eltűnt a föld más részein. Mindössze néhány száz primitív törzset sikerült találni távoli szigeteken, és a nagyobb őserdőkben.

Ezt leszámítva az egész bolygó üres volt, civilizációnak, országoknak, birodalmaknak nyoma sem volt.

earth-from-space-space-1080x1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr858405606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.20. 12:04:02

Pontosan mennyit is kell még addig aludni? Kár, hogy nem érem meg!

Gerilgfx 2016.02.20. 12:52:10

@F.M.J.: biztos, hogy nem így lesz, csak érzékeltetni akartam, hogy hová tart a liberó világrend

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.20. 13:05:49

@Gerilgfx: Persze, értettem. Ahhoz, hogy így legyen, döntésre kellene már jutni, mint a sztoridban. A döntés a fal, ami lehetővé teszi a különféle társadalomfejlődés valóban elkülönülő útját. A nyugati elképzelés alapja a keleti és a többi gyarmat termelékenysége. A nyugat tevőlegesen nem termel annyit, amennyi megalapozná az életszinvonalát. Ellenben a kihelyezett gazdaság (értsd: gazdasági gyarmatok) lakói a megtermelt javak alapján jobb életet élhetnének. A diferencia fenntartásának záloga a pénzalapú gazdaság, meg a tőke és áru szabad áramlása, amelyik lehetővé teszi a saját szabályainak fenntartását.

Visszatérve a posztodhoz, nagyon jól eltaláltad a fiktív jövőt, hiszen a gazdasági javak kiszívásának gátlásával a jóléthez szokott, de azért elegendőt dolgozni már nem tudó nyugat felemésztené önmagát, míg a falon belül "rekedt", ezidáig indolokatlanul sokat dolgozó nép megtartva addig elszívott javait, valójában aranykornak érezné a létét a korábbiakhoz képest. Miért is akarna kimenni? Persze így már el is jutottunk a "nem kellene a nyugathoz dörgölözni" eretnek gondolatkörhöz.

Gerilgfx 2016.02.20. 15:32:10

@F.M.J.: a kérdés az, hogy orbán viktor továbbra is demokráciát, kapitalizmust, szólásszabadságot korlátozó módon, kényszerrel bent tartja -e az országot az euban, és vele együtt tömi a saját zsebét akár azon az áron is, hogy betelepít magyarországra több millió arabot, vagy beadja a derekát a népakaratlan, és kilép?

de még valószínűleg sajnos várni kell néhány évtizedet arra, hogy megjelenhessen egy új, független párt, amely nem titkosszolgálatok, és hivatalnokok tömegéből áll, ami immár hitelesen képes képviselni a magyar népakaratot, és képes legyen mozgósítani olyan tömegeket, amik aztán vezető szerepbe szavazzák.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.20. 16:59:05

@Gerilgfx: Magam is azon a véleményen vagyok, hogy jobb lenne kinn, de másokat is megkérdeznek.

Nem hinném, hogy OV és színtársulata tevőlegesen korlátozná a demokráciát és szólásszabadságot. Egyszerűen nincs rá szükség. A nép min. 80%-a buta dumákkal befolyásolható együgyű bamba jószág. Ez a jobboldali szavazók jelentős részére is vonatkozik, hiszen csupán ide vannak befolyásolva, valójában nem tudják, hogy az általuk támogatott irányvonal merre is tart.

Az arabok betelepítése terén nem vagyunk egy véleményen. Sok cimkét lehet OV-ra aggatni, de hogy ostoba lenne, azt nem. Azok az arabok, akik mostanság gyalogosan migrálgatnak a kerítésünk mellett az oldalszárnyas kapuk felé, nem igazán kezelhető tömeget alkotnak. A szükséges támogatottság megszerzése és megtartása sokkal könnyebb a jelenlegi népességgel. Esze ágában sincs idetelepíteni hirtelen haragú agresszív népséget, mert azoktól nem kap szép szavakért feltétlen támogatást. Az arabok nívós része (akikről Merkel álmodozik), nem fognak idejönni segélyezettnek. Bennük van böszkeség meg lojalitás a hazájuk iránt. Azok nem a hordalékhoz tartoznak. Velük lehetne magasan művelt országot építeni, de ők a tudásukat nem fogják idehozni, csak hogy OV jobban érezze magát.

A hiteles jobboldali párt létrejötte és hatalombaszavazása szerintem sem időszerű dolog, a távoli jövőben lesz. Most annyit tehetünk, hogy olyan párt legyen hatalmon, amelyik legalább nem külföldi zsebekbe pumpálja a pénzt, mert a belföldi vagyonok sokkal visszakereshetőbbek, ugyanakkor legyen annyi támogatottsága, hogy stabil legyen a hatalom. Labilis környezetben is ugyan annyi tűnik el a közösből, csak akkor nem morzsa marad, hanem adósság, mint hat éve. Ez a kisebbik rossz.

Gerilgfx 2016.02.20. 18:06:58

@F.M.J.: igen, orbánék még mindig a kisebbik rossz, ha a baloldal marad hatalmon, magyarország a jelenlegi formájában már nem létezne, de orbán ugyanúgy a nyugat bábja, ellenkezés nélkül teljesít minden utasítást, amit az eu kér, akkoris, ha ezzel mondjuk épp 2ezer magyart vág az utcára (pl malév). orbánékat nem úgy kell elképzelni, mint egy hatalmas államférfit, aki rossz és mégroszabb döntések közül a jobbat választja, hanem szerintem úgy, mint egy kápót, aki reatorikában ugyan nem nagyon mer szembemenni a választókkal, félve attól, hogy elveszti a támogatottságát, de attól még ugyanúgy átvágatja a hatalommal bárki torkát, amire a brüsszeli kenyéradói rámutatnak. a fidesz épp olyan, mint az mszp, de az mszp nyíltan képviselte a kontrollálatlan internacionalizmust, a fidesz pedig fű alatt.
süti beállítások módosítása