Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Nemmel szavazok

2016.09.16. 02:42 Gerilgfx

Egy nap talán eljön az idő, amikor majd minden magyar ember felébred, és kiáll a saját szabadságááért, szuverenitásáért. Eljön majd a nap, amikor nem lehet majd agymosni minket bécsi cukrázdákkal. Eljön majd a nap, amikor a karrier nem azt jelenti majd, hogy imperialisták gyáraiban és nagyvállalataiban afrikai bérért szakértgetni lehet. Eljön majd a nap, amikor nem az itthoni ipar elpusztítása, és tudás szisztematikus kiírtása lesz a menő, és talán eljön majd a nap, amikor a munkaképes korúak 20%-a nem az állam hivatalaiban üldögél a dolgozók 80%-os adójából, hanem elmegy majd dolgozni, és megtermeli azt, amit elfogyaszt.

Eljön majd az idő, amikor Magyarországon majd nem lehet ártatlan embereket 13 év börtönnel sújtani terrorvádakkal, hanem rájönnek majd az emberek, hogy pont az ilyen ítéletet kimondók az igazi terroristák, és őket rakják majd 13 évre börtönbe a jogállam felszámolásáért. Egy nap talán eljön majd az idő, amikor a férfiak is visszakapják alapvető emberi jogaikat, és így ismét bőséges gyermekáldás köszönt Magyarországra. Eljön majd az az idő, amikor Magyarországon nem stadionokat építtet a bölcs vezér, hanem az ország vezetősége kórházakat, orvosi eszközöket, űrállomásokat, processzorokat, műholdakat, vadászgépeket, tankokat tervez és gyárt le a nép pénzével és tudásával, hogy megőrizzük népünk függetlenségét, elősegítsük jólétét, megvédjük etnikai és kulturális jellegét. 

 

Na, ez a nap biztos, hogy nem október 2.-án veszi kezdetét.

Orbánék kamu-nemzetieskedő népszavazásával - két héttel azután, miután a Fideszmaffia szemrebbenés nélkül utasította el az EU-ból való kilépésről szóló népszavazási kezdeményezést - a terrorista Fidesz célja nyilvánvalóan nem a népszuverenitás, etnikai, és kulturális jellegünk megőrzése, hanem pusztán annak biztosítása, hogy többet lehessen élősködni. Ha elzabálják előlük az Afrikaiak, úgy ezt nem tudják biztosítani.

Minket, a népet viszont kész helyzet elé állítottak. Először úgy gondoltam, nem megyek el, mert egyszerűen nincs tétje a dolognak. A népszavazásnak nincs valódi funkicója, a Fidesz azt csinál, amit akar, és azzal, ha elmegyünk, csak a fidesz bohózatait legitimizáljuk.

De rájöttem, hogy ez nem megoldás.

Döntenünk kell két Sátán között. És nekünk pedig azt a Sátánt kell választanunk, amelyik beszél magyarul.

 

Nemet kell mondani a kvótákra, nem hagyhatjuk, hogy imperialista gittegyletekbe tömörülve írtsák ki a népünket idegen érdekek, és idegen elvek mentén.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr2311711453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.09.16. 12:04:33

A két sátánra vonatkozó megjegyzésedről jutott eszembe, hogy a maga idejében Arkhimédész sem volt kibékülve Siracusa királyával, azt is tudta, hogy a rómaiak a király ostoba hetvenkedő politikája miatt ostromolják a várost, mégis alkotta folyamatosan a klf csatagépeket, hogy megvédje a hazáját.

Arkhimédész vitathatatlanul hazafi volt, aki tudta különválasztani a haza függetlenségét a király méltatlan viselkedése miatti antipátiájától. Csakhogy ilyen szemléletet alig találni az országban. A "NEM"-pártiak nagyobbrészt ugyan úgy nem tudják, hogy miről van szó, mint ahogyan az "IGEN" pártiak közül talán senki. Ha tudnák, akkor azt is tudnák, hogy az EU döntésétől függetlenül is letelepíthetünk ide embereket, akár sokkal többet is, mint amennyit nekünk taksálnának, de az akkor a mi döntésünk, és nem elvárás. A "NEM" nem változtat semmit, az "IGEN" viszont feladja a döntés elvi jogát. Erről szól a dolog, és azok közül, akik az "IGEN"-t sulykolják, valójában a legtöbb ostoba, a többi pedig szimpla csirkefogó. Nekik persze ez semmit sem jelent, mert nekik Mo. csak lakhely, és nem Haza. Ameddig pedig így van, és sajnos még sokáig így lesz, addig az ember nem az, akinek van gerince, hanem aki ruhát hord, akkor is, ha öleb. A rátermett vezető nem az, aki jól érti a dolgát, hanem aki megfelelő kapcsolatban áll a vezetéssel. A karrier pedig nem egy szakmai életút elismerése, hanem klf okokból komplexussal, esetleg cezaromániával küzdő kisebb-nagyobb mértékben frusztrált egyedek kompenzációs vagy kiélő terepe. Persze lehet, hogy tévedek, de én még nem találkoztam egyetlen karrieristával sem, akinek ne lettek volna az életében súlyos deformációk, családi tragádiák, szaporodási problémák, elhatalmasodot uralkodási, vagy megfelelési készség.

Összességében nagyon jól levezetted a szavazási dilemmát. A "NEM" a lehetőség arra, hogy később azt tegyünk, amit mi gondolunk helyesnek, az "IGEN" a döntési lehetőségeinkről való lemondás. Csupán arra jó, hogy a mindenkori kormányfő ne legyen képes kiállni migrációs kérdésekben. Persze nem meglepő. Ahogy a dolgok állnak, előbb dől össze az egész EU, mint hogy az "IGEN", vagy tartózkodás visszaüthetne a véleményvezéreikre.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.09.16. 12:25:18

Ráadás: Ezt most találtam egy kormánypártinak alig sem titulálható oldalon.: www.thepost.hu/reszletek.php?id=3983
Jó kérdés, hogy ha ennyit megírtak, akkor mi lehet valójában?

Gerilgfx 2016.09.18. 00:16:27

@F.M.J.: cikkek szerint elég sok hagyományosan baloldali ember is nemmel fog szavazni. ez most megsemmisítő vereség lesz a liberó/európer oldalnak.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.09.18. 06:34:07

@Gerilgfx: Bár lenne igazad! Én sajnos zsigerileg vagyok pesszimista, mert akárhányszor bíztam az emberek józan ítélőképességében, többnyire csalódnom kellett. Emlékezzél egy népszavazásra, ami határon túli magyarok állampolgárságáról szólt! Bár matematikailag a támogatók győztek, a bojkottálók mégis ellehetetlenítették a dolgot. Tartok tőle, hogy lesz elég buta ember most is ahhoz, hogy legalább ne menjen el, mert um. "így nem kell állástfoglalnia". A valóságban pedig pont így befolyásolja rossz irányba a történéseket. A különbség a korábbi és a mostani döntés között annyi, hogy azt a buta eredményt egy kormányváltással helyre lehetett hozni, bár nagy morális kárt szenvedtünk, ezt a mostani helytelen eredményt csak kilépéssel lehet alkalmasint visszafordítani, de az már nem csak morálisan fog fájni. Nem mintha EU párti lennék, de akik most "IGEN"-eznek, azok nem lesznek képesek új gazdasági rendszert építeni a mostani helyett, csak sipákolnak majd, hogy a jobboldal rombadönti az országot, pedig csak nem lesz más megoldás a megmentésre.

Gerilgfx 2016.09.18. 14:36:17

@F.M.J.: én megértem, ha valaki nem megy el, a politikai elit az elmúlt 10 évben lépésről lépésre leépítette a nép demokratikus lehetőségeit, a népszavazás intézménye ma már csak egy szimbolikus tevékenységgé vált, értelme nincs sok.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.09.18. 15:27:32

@Gerilgfx: Lehet, hogy így van, de ha nincs jobb lehetőség, ezzel kell élni. A magam részéről pedig nem értem meg, hogy valakinek annyira mindegy legyen valami, ami befolyásolja a sorát bármilyen mértékben is, hogy nem mond róla véleményt, amikor kérdezik.
Ez már eleve elvi kérdés. Ha nem élek a demokratikus jogaimmal, akkor azzal azt mondom, hogy engem nem érdekel a dolog. Vannak, akik szerint a részvétel is demokratikus választás kérdése, de ha azt választja valaki, hogy passz, akkor annak miért fontos, hogy milyen politikai berendezkedésben él. Ez a kérdés annál is inkább érdekes, mert többnyire azok szoktak a demokráciáért "aggódni", akik rendre kihagyják a voksolás lehetőségét.
süti beállítások módosítása