Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Adolf Hitler álma

2013.06.21. 02:35 Gerilgfx

Hitlernek volt egy álma, amelyet mindennél fontosabbnak tartott. Hitler egyetlen célja, amely megvalósításáért minden más szempontot alárendelt. Egy szuperbirodalmat akart létrehozni, amelynek a Harmadik Birodalom nevet adta. Ezt a birodalmat a német nép dominálta volna, a többi nép pedig a német ipart és gazdaságot szolgálva, alárendelve egy közös, németek, és más, felsőbbrendű, nyugati és északi fajok által dominált vezetés parancsai szerint élt volna.

Ez az új birodalom akár 1000 évig is állt volna, persze a birodalom aztán bizonyos embereket kvótákkal, limitekkel elnyomott volna, míg másokat ezekkel segített volna. Akik ellen harcolni kellett. A demokratikus értékrendek, és a népek demokratikus akarata sem érvényesülhetett volna, mert a birodalmi szabályzás a népek szuverén akaratát tetszőlegesen felülírhatta. Különösen az egyszerű, keleti fajokét, akik Hitler szerint alantasabbak, és alsóbbrendűek, ezért irányítani kell őket a felsőbbrendű, jobb minőségű, nyugati fajoknak. Bár ezeket a fajokat is bekapcsolták ugyan némileg a birodalom vérkeringésébe, de mivel alsóbbrendűek, és alkalmatlanok az irányításra, demokratikus akaratuk szűkségszerűen rossz.

Ebbe a birodalomba persze bejöhettek volna azok az idegen elemek is, amelyek hajlandóak szolgálni az európai fajokat a munkájukkal.

Adolf Hitler tehát megnyerte a második világháborút, mert álma, amely megvalósítása céljából kirobbantotta ezt az öldöklést, teljesült, és a birodalma létrejött. Úgy hívják, Európai Unió.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr665371646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása