Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A magyarok nácik

2015.08.28. 00:09 Gerilgfx

 

A magyarok nácik, a szó teljes értelmében. Tehát nem neonácik, nem nacionalisták, nem nemzeti radikálisok, nem fasiszták. A náci szó itt most nem szinoníma, és nem is baloldali sirám és nemzetfikázás, hanem tény. A magyarok döntö többsége egyszerűen, klasszikus, 40-es évek értelmezésében, szó szerint véve náci. Aki ezt nem így gondolja, az gondoljon bele: nézzük csak meg, mit művelünk a cigányokkal (akik persze a baloldali propagandával szemben nem épp ártatlan báránykák). Hallgassunk meg egy kevésbé magyar-kompatibilis vallásról alkotott véleményt, mondjuk a zsidókról. Beszélgessünk valakivel el az afrikaiakról, muszlimokról. Beszélgessünk a gazdaságról.

tumblr_m7qnarh8w71rsuvvmo1_500.jpg

A magyarok a náci embertípus iskolapéldái. A magyarok nácik, ez nem vitatéma. Tulajdonképpen mindig is azok voltak, a keleteurópai népek nagy részével együtt. A kommunizmus is lényegében nácizmus, csak az idegen fajok gyűlölete helyett a szocializmuson van a fő hangsúly, az oroszosítás másodlagos volt.

Annak, hogy nácik vagyunk, van pozitív, és negatív oldala. Egyrészt pozitívum az, hogy ebből következik egyfajta nemzeti ellenállás, egyfajta fajvédelem, például az idegen népek és fajok beözönlésének ösztönös ellenzése, a saját népünk magasztalása, szeretete, és ha kell, brutális tettek véghezvitele a saját fajunk megmentése, életterének megőrzése érdekében.

És van egy negatív oldala, méghozzá a szocializmus rész: minek a kapitalizmus? Minek a valódi piacgazdaság, minek termékeket és szolgáltatásokat létrehozni, amikor lehet aladárkodni és csavarozgatni egy odarendelt népi vezetőcske által vezetett nagyvállalatban bármiféle érdemi munkát sem végezve, ahol ,,elhelyezkedni'' lehet, elvégre az egész csak helyezkedés kérdése. Majd jön az állam, és a nyugati (német) szövetségeseink, akik csodálatosak, és még kicsit nálunk is felsőbbrendűbbek, akik olyan rendesek, hogy csavarozhatunk a gyáraikban, és ezzel hozzák a munkát, mert a munkát azt hozni kell, mert a munka az olyan, hogy hozni lehet.

És itt is van a kurva nagy probléma, a dolog második felével. 2015-ben a világ nem igazán így működik, a 80%-os adóval, egymillió közalkalmazottal terhelt élősködő magyar állam körülményei között hatékonyan üzletmenetet fenntartani legális keretek között nem lehetséges.

Ahhoz viszont, hogy ennek a működésképtelenségére a társadalom ráeszmélhessen, reálisan átszervezhesse magát, és ki tudja javítani a hibákat, nem lehet úgy, hogy minden magyar ember náci, ugyanis ehhez már más jellegű politikai alternatívák színrelépéséhez van szűkség.

De viszont mivel gyakorlatilag minden magyar ember náci, ezek az alternatívák nem tudnak teret nyerni, nem tudják a változtatásokhoz szűkséges alapokat megteremteni. Ha megfigyeljük a nácizmus politikai ellenzéket, pl az MSZP-t, akkor azt vehetjük észre, hogy megélhetési politikusokról van szó. A lelkük mélyén ők is nácik, haláltáborokba, urambocsá, közrendvédelmi telepekre zárnának ők is nagyon szívesen minden cigányt, bevándorlót, máshogy gondolkodót: CSAKHOGY az ő esetükben van ezzel egy bökkenő, méghozzá az, hogy ideológiailag ezt nem tehetik meg. A politikai legitimációjuk ugyanis olyan hatalmaktól származik (pl eu, usa), amik ellenzik, megvetik, írtják a nácizmust.

A mai, önmagukat baloldalinak hívó pártok, és szavazók kognitív disszonanciája tehát feloldhatatlan. Bár minden statisztika, és realitás szerint is ugyanúgy idegengyűlölők, ugyanúgy hivatalban akarnak szarni, ugyanúgy nem akarnak semmit sem csinálni, mint a többiek, ennek a propaganda, és a nyilvánosság szintjén nem adhatnak teret. Propaganda szintjén nagy emberbarátok, ők a kapitalizmus nagy hívei, ők a cigányok nagy barátai, miközben sem a valódi kapitalizmusért, sem a cigányokért nem tudnának/akarnának semmit sem tenni, hisz nem is értik a probléma mibenlétét. Úgymond magukbatemetik, elfojtják magukban a valódi indíttatásaikat, hogy külföldi szövetségeseikre támaszkodva ebből politikai tőkét igyekezzenek kovácsolni, mint ahogy tették ezt a rendszerváltás előtt is, a világ legsötétebb diktatúráját kiszolgálva zokszó nélkül, a politikai hatalomért cserébe a nácizmus gazdasági részét nyugodtan művelve, háttérbe szorítva annak társadalmi céljait, és nacionalizmusát. Nyugodtan művelték ezt a rendszerváltás után is, liberálisabb, egy árnyalatnyival demokratikusabb köntösbe bújva, szétrabolva ezzel az országot maguknak is, önnön tudathasadásukban.

Ebből következően aztán a mai baloldali pártoknak nincs valódi társadalmi támogatottsága. Tüntetéseiken néhány tucat fő képviselteti magát, nincs valódi tömegbázis, és nem is létezhet ilyen. Tagjaik, vezetőik jól csengő szólamokat szónokló politikai prostituáltak valódi elvek, és szándékok nélkül, leszámítva a saját meggazdagodásuk szándékát. A hatalomra kerülésükhöz szűkséges körülmények viszont nem állnak rendelkezésre, és a társadalom sem érdekelt abban, hogy visszahelyezze őket a mundér közelébe.

A baloldal tehát amellett, hogy ma, magyarországon nem létezik, még az általuk hangoztatott elvek sem baloldaliak az esetek nagy részében, hanem egyszerű üres, nyugatmajmoló, káros lózungok, amelyeknek sem a baloldalisághoz, sem a kapitalizmushoz, sem a publikusan hangoztatott eszmékhez nincs köze.

A magyaroknak pedig tovább kell fejlődni, de azonnal, ugyanis az a nemzeti szocialista gazdaság, amiben idestova lassan már 70 éve élünk, nem képes már ellátni minket a megfelelő minőségű termékekkel, nem teszi lehetővé a modern, nyugalmas életvitelt számunkra, nem teszi lehetővé sem az egyén, sem az országunk egészének kiteljesedését.

A magyar nácizmust egyfajta neonácizmusnak kell felváltania, ami a nemzeti szocialista gazdaságunkat egy modernebb, libertáriánusabb gazdaságra cserélve, a felesleges ballasztokat ledobálva, az üldögélés-szakértgetést radikálisan felszámolva komoly, a jelenegi adóterheket TIZEDELŐ, bürokráciát felszámoló, adócsökkentésen, valódi piacgazdaságon, terméklétrehozáson, szolgáltatásnyújtáson, tudáson, képességeken alapuló gazdaságot képes legyen kiépíteni egy jelenleginél nyíltabb fajvédelmi társadalmi politika jegyében. Ez a politika aztán megőrizve a mostani fajvédő gondolkodásmódot hatékonyabban képes legyen a céljait elérni, ugyanakkor a magyar nép szaporodását is lehetővé teszi a társadalomban jelenlévő intézményesült férfigyűlölet letörése révén, legitimizálja az EU-tól való politikai elszakadást, már érdemben megoldhatja a határvédelmet, és a felgyülemlett társadalmi ügyeket megfelelően kezelni lesz képes.

Ilyen párt viszont ma Magyarországon nincs. A Jobbik is pont ugyanazt a hunyorgatós, duplagondolos náci bolsevik politikát képviseli, mint a Fidesz, viszont a hatalomra kerülésük esetén egyértelműen erre válaszul, a Jobbik természetes ellenzékeként ki fog alakulni egy olyan alakulat, ami ezeket már képes lesz véghezvinni, és elkezdődhet Magyarország új korszaka.

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr847739796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2015.08.30. 05:44:05

azonkivül, h ebben az izében 17-szer szerepel (ismétlés) a 'náci' szó, és azon kivül, h ez a jegyzés nem más mint fröcsögő magyargyűlölet, - nos - azonkivül mióta zsidó vallásvezetők lenáciznak állatvédő, állatokat szerető, tisztelő embereket - akiknek semmi közük sincs a német nemzeti szocializmushoz -, azóta a nácizás értelmetlenül cseng a józan ember számára.
Mi az a 'náci'? Aki felemeli a szavát az állatkinzás ellen?
Én mint állatszerető ember inkább legyek százszor náci, mint egyszer állatkinzó ...

Gerilgfx 2015.09.01. 20:58:36

@E.Katolnai: ez egyáltalán nem így van, ez egy egyszerű társadalomkritika. a náci itt nácit jelent, tehát nemzeti szocialistát. a magyar társadalom tagjai egyértelműen nemzeti szocialisták, és a magyar társadalom összességében is nemzeti szocialista gondolkodású, illetve pontosabban: a magyar társadalomhoz legközelebb álló ideológia a nemzeti szocializmus, tehát a nácizmus. miért lenne ez fröcsögő magyargyűlölet? tisztában vagy egyáltalán az általad leírt szavak jelentésével?

E.Katolnai 2015.09.02. 04:34:05

@Gerilgfx:
Hogy én tisztában vagyok-e szavak jelentésével, az lehet nyitott kérdés, de h te meg a többi magyar-ellenes nincs tisztában alapvető jelentésekkel az bizonyos, hiszen ezt írod: „a náci itt nácit jelent, tehát nemzeti szocialistát. a magyar társadalom tagjai egyértelműen” - nos minden értelmezőszótár szerint a náci NÉMET nemzeti szocializmust jelent, melynek alapja a germán népek felsőbbrendűsége, így minden más nép – beleértve a magyart is – alacsonyabbrendű. Ezért egy magyar hazafi soha nem lehet náci. A magyar nemzetiszocialista ideológia a HUNGARIZMUS-ban összefoglalva tehát egy magyar nemzetiszocialista: HUNGARISTA
no ennyit a kifejezések értéséről ...

Gerilgfx 2015.09.02. 15:05:49

,,náci NÉMET nemzeti szocializmust jelent''

az a baj, hogy itt megpróbálod elvinni a dolgokat relatív értelmezés irányába feleslegesen. a náci az alapvetően a nemzeti szocialista becézett, rövidített változata, kb ugyanaz, mint a szocialisták esetén a ,,szoci'', hogy könnyebben, gyorsabban ki lehessen mondani. a náci szót lehet használni minden nemzeti szocialista irányzatra, nem csak a németre. hogy te úgy akarod használni, az a te egyéni problémád, de általános érvényű igazságot a saját elnevezési konvencióidból nincs módod alkotni.

Gerilgfx 2015.09.02. 15:06:52

@E.Katolnai: a ,,magyar-ellenes'' kifejezést visszautasítom. szerintem azok a magyar-ellenesek, akik egyik nap kijelentik, hogy kilépnek az eu-ból, két hétre rá pedig kijelentik, hogy ők nem akarnak kilépni az euból.

E.Katolnai 2015.09.04. 08:57:07

mond van neked értelmező szótárod? miket beszélsz itt össze-vissza?
üsd be a keresőbe: "náci szó jelentése" és ámulj-bámulj!
mégegyszer a náci ideológia alapja, a náci ideológia alfája és omegája: a germán felsőbbrendűség.
nem a magyar, nem a lengyel, nem az olasz: a GREMÁN
tudatlanságod megdöbbentő

Gerilgfx 2015.09.04. 13:12:29

National Socialism (German: Nationalsozialismus), more commonly known as Nazism (/ˈnaːtsɪzᵊm/), was the ideology and practice of the German Nazi Party and of Nazi Germany as a whole, though it is sometimes applied to other far-right groups.

-wikipedia
örülök, hogy segíthettem

E.Katolnai 2015.09.05. 03:07:11

@Gerilgfx: "sometimes applied", azaz 'néha használt' csak, h kik használják és miért használják?
magyar viszonylatban főleg az idegen származású (bevárosi-lúdtalpas) liberálisok használják becsmérlésként, h igy, ily módon is belérugjanak a konzervativ gondolkodású, nemzeti érzésű magyarokba, mondván: 'olyan hülyék vagytok, h egy idegen ideológiát követtek ...'. csak is és kizárólag a ti 'fajtátok' próbálja a náci szó használatát kivetiteni mindenkire, aki nekik nem tetszik.
a magyar nemzeti szocialista ideológiának meg van a pontos, tudományos elnevezése: HUNGARIZMUS, miként az azt követő hazafiakat nem nácinak, hanem: HUNGARISTÁKNAK hivták.

E.Katolnai 2015.09.05. 03:22:12

@Gerilgfx: a 'nácizásnak' mellesleg nem sok értelme van, mióta zsidó vallásvezetők lenáciztak állatvédő, állatokat szerető-tisztelő embereket, akik felmerték emelni szavukat az intézményesített állatkínzás ellen, olyan embereket akiknek semmi közük sincs a német nemzeti szocialista ideológiához.
De ha már ilyen szépen összemelegedtünk, akkor csak úgy barátilag megkérdezném, te hogy vagy az állatkínzással?
Elfogadod, támogatod a rituális állatkínzás aljas praktikáját?
Remélem kérdésem nem zavaró …

Gerilgfx 2015.09.05. 15:07:48

élelmezési céllal elfogadom az állatok megölését, elfogyasztását.

nem nagyon érdekel, hogy a zsidó vallási vezetők mit csinálnak, hisz én egy más valláshoz tartozom :P

E.Katolnai 2015.09.06. 15:06:10

Nem az állatok leöléséről van szó, hanem arról, h mielőtt elvennék életüket rituálisan megkínozzák az állatokat, azaz nem kábítják el az állatot, hanem perceken keresztül hagyják vergődni, borzalmas kínok közt szenvedni miközben direkt felesleges fájdalmat okoznak. Ahhoz képest, más a vallásod, legalább olyan derekasan nácizol, mint a zsidó vallásvezetők: innét a párhuzam …
nácizásotok minden szempontból komolytalan, próbáld meg használni a hungarista jelzőt …

Gerilgfx 2015.09.06. 21:39:56

@E.Katolnai: a hungarista jelzőt... nos, a hungarista szót is ki lehet forgatni. mint ahogy a náci szót is kiforgattad ,,dehát az csak a német nemzeti szocialistákra vonatkozik'' értelemben.

ennek analógiájaként mi van akkor, hogyha valaki a hungarista szót úgy értelmezné, hogy mondjuk ő simán csak magyar nacionalista, elvégre lehet úgy okoskodni, hogy a hungarista szó nem feltétlenül jelent semmiféle nemzeti szocialista ideológiát, hanem csak egy kifejezés, ami azt jelenti, hogy valaki magyar nacionalista, és satöbbi.

a náci kifejezés azért sokkal egyértelműbben jelenti a nemzeti szocializmus kifejezést, hisz annak a rövidítése.
süti beállítások módosítása