Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

Diktatúrába fordulunk

2014.07.02. 21:13 Gerilgfx

Kénytelen vagyok elismerni, hogy Magyarországon végérvényesen megszűnt a szólásszabadság, és a sajtószabadság.

Amikor arról olvasok, hogy a kormány azzal bünteti a független médiumokat, akik be mernek számolni a valóságról, hogy rájuk küldi az adóhatóságot ( http://index.hu/kultur/media/2014/07/02/tenyleg_kiszallt_a_nav_az_rtl_klubhoz/ ) vagy amikor sokadjára osztogatnak felfüggesztett börtönbüntetéseket ( http://index.hu/belfold/2014/07/02/egy_ev_borton_holokamuzasert/ ) pusztán azért, mert valaki hangot ad a politikai hovatartozásának, annak ellenére, hogy az alkotmánybíróság a vonatkozó törvényeket eltörölte (majd a fidesz illegálisan visszaállította) egyértelműen bizonyított számomra, hogy Magyarország elvesztette a demokratikus, jogállami jellegét.

Kijelenthető, hogy a szavazatok felét megszerezni sem képes, mégis kétharmaddal kormányzó, az Európai Unió ellen amúgy szabadságharcot folytató, az EU utasításait mégis kritika, és ellenkezés nélkül, totalitárius módszerekkel végrehajtó Fidesz a mai nappal egyértelműen rálépett arra az útra, ahonnan már nincs visszaút számukra.

A fidesz addig harcolt az internacionalista, szocialista terror ellen, először 89 előtt, majd később utána, hogy végül ők maguk váltak az elnyomókká.

A kérdés az, hogy lesz -e még a társadalomnak, a valódi demokratikus erőknek elegendő ereje ahhoz, hogy megismétlődjön 2006?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr776468837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása