Geri blogja

Tisztelt látogató!
Ez a blog 2017 óta átmenetileg szünetel!

Friss topikok

Bejegyzések

A nők bukása

2014.12.26. 14:30 Gerilgfx

Volt egy nagyon érdekes álmom. Az az álom egy hegy lábánál elterülő község lakosairól szólt. Egyik télen aztán zord idő volt, a nők egy kis csoportja elindult hegyet mászni, és a férfiak egy kis csoportja is elindult hegyet mászni.

A férfiak csoportja néhány órán belül visszafordult, mert többen megsérültek, életveszélyesnek ítélték meg a körülményeket.

A nők csoportja töretlenül mászott, néhány óra múlva már arról jöttek a hírek, hogy hamarosan elérik a csúcsot.

A községben a nők kárörvendően röhögtek, az interneten hamar a tipikus feminista férfigyűlölő irományok ezrei jelentek meg arról, hogy a férfiak képtelenek hegyet mászni, beszariak, gyávák, alkalmatlanok a hegymászásra, bezzeg a nők ebben is mennyivel jobbak.

A község női aztán fellelkesültek, és a férfiiakra vetett gúnyos, megvető pillantások kíséretében utánaindultak a női hegymászó csoportnak, hogy beérvén őket ők is részesei lehessenek a nagy hegymászói sikernek. Végül az összes nő elindult hegyet mászni.

Éjjelre aztán elkezdtek rádión beérkezni a segélyhívások. A hegymászók fele meghalt. A férfiak szerveztek egy elkeseredett mentőakciót, hogy megmenthessék a túlélőket, életüket kockáztatva azonnal utána mentek a nőknek, és a túlélőket kimentették - addigra azonban már túl késő volt, a több ezerből mindössze néhány túlélő volt. A csúcsot sosem érték el.

A túlélők aztán mégjobban férfigyűlölők lettek, azonban a nézeteiket már nem merték publikusan hangoztatni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerilgfx.blog.hu/api/trackback/id/tr97012321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása